ev ekranı teması ya da, cfwnin adı ne kardeşim?
hikmet366 Üye Konu Sahibi nubx06' Alıntı: ev ekranı teması ya da, cfwnin adı ne kardeşim? Genişletmek için tıkla ... symbian belle c6 proxm v.5
nubx06' Alıntı: ev ekranı teması ya da, cfwnin adı ne kardeşim? Genişletmek için tıkla ... symbian belle c6 proxm v.5
Muhammet DEDE Üye cfw yüklü n97 kullanıyorum yüklüyorum tema yi yükleniyor ama ayarlar temalarda gözükmuyor
hikmet366 Üye Konu Sahibi silentattack' Alıntı: dostum o ikon paketi var mı sende ? Genişletmek için tıkla ... var bu akşam upload ederım - - - Eklendi - - - Muhammet DEDE' Alıntı: cfw yüklü n97 kullanıyorum yüklüyorum tema yi yükleniyor ama ayarlar temalarda gözükmuyor Genişletmek için tıkla ... bu temayı ben 5800 için denendi
silentattack' Alıntı: dostum o ikon paketi var mı sende ? Genişletmek için tıkla ... var bu akşam upload ederım - - - Eklendi - - - Muhammet DEDE' Alıntı: cfw yüklü n97 kullanıyorum yüklüyorum tema yi yükleniyor ama ayarlar temalarda gözükmuyor Genişletmek için tıkla ... bu temayı ben 5800 için denendi
silentattack Üye hikmet366' Alıntı: var bu akşam upload ederım - - - Eklendi - - - bu temayı ben 5800 için denendi Genişletmek için tıkla ... tamamdır bekliyorum
hikmet366' Alıntı: var bu akşam upload ederım - - - Eklendi - - - bu temayı ben 5800 için denendi Genişletmek için tıkla ... tamamdır bekliyorum
hikmet366 Üye Konu Sahibi silentattack' Alıntı: tamamdır bekliyorum Genişletmek için tıkla ... özür dilerim eklemeyi unuttum Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
silentattack Üye hikmet366' Alıntı: özür dilerim eklemeyi unuttum Genişletmek için tıkla ... Ne demek kardeş ilgin için teşekkürler
hikmet366' Alıntı: özür dilerim eklemeyi unuttum Genişletmek için tıkla ... Ne demek kardeş ilgin için teşekkürler
hikmet366 Üye Konu Sahibi silentattack' Alıntı: Ne demek kardeş ilgin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim güle güle kullan
silentattack' Alıntı: Ne demek kardeş ilgin için teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim güle güle kullan