Bu mümkün mü???

Sponsorlu Bağlantılar

Xox633

Üye
    Konu Sahibi
Bu mümkün mü???
Laptoptan wifi ile kablosuz internete bağlanamıyorum pc nin dibine kadar götürünce bile kapasama alanında olmayabilir diyo bende şey düşündüm telefonumdan wifiye bağlanabiliyorum telefonumu modem olarak kullanıp usb ile bilgisayara bağladıktan sonra internete bağlanabilir miyim çok şey mi istiyorum acaba :D

marist

marist

Üye
Telefonun markası nedir ?

Invoke

Invoke

Üye
USB ile bilgisayarına bağlamana bile gerek yok. Telefonu modem niyetine kullanmanı sağlayan programlar var. Yani androidde var, anladığım kadarıyla s5620 kullanıyorsunuz. Bu telefonda yapılıyor mu bilmiyorum. Tahminin yapılmıyordur... Yani biraz çok şey istiyor olabilirsin. Telden ya da başka bir aletten bağlanınca sorun yoksa, demek ki sorun pcde wirelessıyla ilgili bir iki driver kur. Yüklü olsa bile aynı driverı kur. Yine olmuyorsa sorun yazılımsal değil demektir. Bir göster servisine ya da bir anlayana...

Xox633

Üye
    Konu Sahibi
telefonumun markası samsung s5620 monte driver kurmayı denicem sağolun

marist

marist

Üye
Eğer telefonun Joikuspot gibi uyguLamaLarı destekLerse ; önce telefonla wifinize baglanın ondan sonra joikuspot programını açıp baglandıgınız wifiyle telefondan tekrar paylaşıp pcden bağlayın.

ArifYılmaz42

Üye
Eğer telefonun Joikuspot gibi uyguLamaLarı destekLerse ; önce telefonla wifinize baglanın ondan sonra joikuspot programını açıp baglandıgınız wifiyle telefondan tekrar paylaşıp pcden bağlayın.
acaba senin bu dediğin proğramın tam tersi varmı ? kablosus interneti pcmden 1 wifi ile çekip dağıtabilirmiyim ?

Xox633

Üye
    Konu Sahibi
Telefonum desteklemiyo bi kaç tane indirdim geçersiz dosya diyo.
tam tersi olmuyo benim bildigim

Takipçi Satın Al

Üst Alt