NAVIGON Europe v4.8.0

Sponsorlu Bağlantılar

hakanhelin

Üye
Yükleyen arkadaşın ellerine sağlık türkiye dahil bütün avrupayı sorunsuzca indirdi ve gayette güzel çalışıyor en ufak bir sorun yok galaxy s2 ve s3'te

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyen arkadaşın ellerine sağlık türkiye dahil bütün avrupayı sorunsuzca indirdi ve gayette güzel çalışıyor en ufak bir sorun yok galaxy s2 ve s3'te

Evet bende de sorunsuz calismakta, fakat eski model Telefonlar galiba uygulamayi getiremiyor.

since72

Üye
Malesef bende Türkiye haritası için 0 mb yazdığı için indirmiyor.

krtl

Üye
arkadaşlar bende s3 var haritayı yükledim pc den kies le bağladım fakat görmüyor wifi olmadığı için sadece güncellemeyi bu şekilde yapabilirim fakat görmüyor yardımcı olursanız sevinirim...

Derin_karayel

Derin_karayel

Üye
süper paylaşım teşekkürler

i_miss_you

Üye
apk yı indirdim. wifi ile kurduktan sonra kullanırken ücretsiz olacak değilmi. yani internet bağlantısı istemiyor mu?

program için teşekkürler ayrıca

atmaca39

Üye

bende s3 mini var indirdim deneyecem. yalnız 4,8 mi 4,7 mi tr haritası iyi çalışıyor.
ben sygic denedim bazen programı kapatırken telfonu kasıyor.aç kapa yapmak zorunda kaldım.
bir sygiç bana göre çök karışık bir menüye sahip.
şu an tomtom denemede birde bunu deneyecem ileriki günlerde hangisinin iyi olduğunu burada yazarım

*****TEŞEKKÜRLER*****

denemsi yapıldı fakat gps sinyelini zayıf çekiyor.sygicte 4cızgi ise bunda 2çizgi onun için donmalar meydana geliyor.sygic daha iyi bunun menüsü güzel.

tel Samsung galaxy s3 mini

boncukkom

boncukkom

Üye
Evet bende de sorunsuz calismakta, fakat eski model Telefonlar galiba uygulamayi getiremiyor.

Herkese Selam Samsung S4,de Europe haritasını indirdi ve sorun yok lakin dil türkce başka dil destegi varmı? emegi geçenlere teşekkür

behcet98

Üye
Teşekkürler deneyeyim

mesut6464

Üye
arkadaşlar herkese merhaba. cihaz S3 ben bu navigasyon rogramını bir tülrü kuramıyorum daha doğrusu nasıl indircem nerden nasıl kuracam bilmiyorum. bana kısaca anlatabilrmisniz.. sanırım cok cahilim teşekürler.

boncukkom

boncukkom

Üye
arkadaşlar herkese merhaba. cihaz S3 ben bu navigasyon rogramını bir tülrü kuramıyorum daha doğrusu nasıl indircem nerden nasıl kuracam bilmiyorum. bana kısaca anlatabilrmisniz.. sanırım cok cahilim teşekürler.

Selam mesut, telefonla wifiye baglan Google,den maxicep android gps programa gir ve Programa doğru link:i tikla gönderdigi sayfada domlaod tikla cik ve telden ac ayarlari yap kullan basarilar

fixana1

fixana1

Üye
    Konu Sahibi
Herkese Selam Samsung S4,de Europe haritasını indirdi ve sorun yok lakin dil türkce başka dil destegi varmı? emegi geçenlere teşekkür

Telefonu hangi dilde kullanıyorsan NAVIGON Europe uygulaması'da kullandığın dilde oluyor.

hikmet366

hikmet366

Üye
teşekkürler.

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Teşekkür ler deneyeceğim sonra mesajım bulunsun

boncukkom

boncukkom

Üye
Telefonu hangi dilde kullanıyorsan NAVIGON Europe uygulaması'da kullandığın dilde oluyor.

ilgin icin tesekkür arkadas, ben tam ayar yapamamisim simdi oldu selam emegi olanlara

anlamamki

Üye
indirdim kurdum
fakat kayıt işleminde
sebeke ve veya internet baglantısını kontrol edin dıyor
baglanamıyorum harıtaları ındıremıyorum neden acaba?

tako95

Üye
Bendede ayni yaziyor neden acaba? bilen varmi?

anlamamki

Üye
benim denemedigim apk kalmadi ama sorun hala ayni

tako95

Üye
bende umudu kesiyorum

cumalitr

Üye
Tesekkürler sorunsuz yüklendi ve calisiyor ayrica denemek icin türkiye haritasinida indirdim sorun yok..