hikmet366
Üye
Hikmet ne haber
iyi nasıl olsun seni sormalı
Hikmet ne haber
Naber abiAleykum selam burakcan.

Nasılsınız abi![]()
Sen nasılsın ?Hastayım abi yatıyordum bir kaç gündür anca ayaklanabildim
Eyvallah BurakSen nasılsın ?

Hiko konu açarak vatanı değilde kendini kurtarırsın mod olursun belki.
haklı neden olmasın
Hastayım abi yatıyordum bir kaç gündür anca ayaklanabildim![]()
Hiko konu açarak vatanı değilde kendini kurtarırsın mod olursun belki.
Abi midemi üşütmüşüm günlerdir titreme ateş falan şükür bugün biraz iyiyim
haklı neden olmasın
- - - Eklendi - - -
Hayırdır burak ne oldu geçmiş olsun
Bende yazdım iyi bak abiBana nasılsın diyen bir tane kardeşim var o da pardus cabbar![]()

Abi bana kırgınmısınNeden hiko bak bu hayırsız burak olduysa sende olursun neyin eksik la.

Allah razı olsun abi.Bilmeden bir terbiyesizlikmi yaptımİyidir burağım geçmiş olsun sanada.

Bana nasılsın diyen bir tane kardeşim var o da pardus cabbar![]()
trip atma onlarda sorar muhakkaktbiliyosun abi işte mesaj kasma filan ama bıraktım yani bıraksam bile hiçbir şeyi değiştirmiyor oğuzhan abiyle konuşurken bana şöyle dedi adı çıkmış dokuza inmez sekize işte oğuzhan abinin o sözünü dikkate alarak kendime çeki düzen verdimNeden hiko bak bu hayırsız burak olduysa sende olursun neyin eksik la.
Aykut abinin mesajını alıntı yaptım.Sen ona mı kırıldınNasılsınız abi derken kimin mesacını alıntı yaptın![]()

Hikmet yaş kaçtı senin ?
biliyosun abi işte mesaj kasma filan ama bıraktım yani bıraksam bile hiçbir şeyi değiştirmiyor oğuzhan abiyle konuşurken bana şöyle dedi adı çıkmış dokuza inmez sekize işte oğuzhan abinin o sözünü dikkate alarak kendime çeki düzen verdim
muhakkakt
Abi genel olarak sormuştum o yüzden nasılsınız dedimYoo nasılsın dimiyon pardus cabbara diyon![]()