banada ubuntu için ayarlayın bakim sopa:
HakanSeven12 Üye hikmet366' Alıntı: banada ubuntu için ayarlayın bakim Genişletmek için tıkla ... al ordan birini işte
hikmet366' Alıntı: banada ubuntu için ayarlayın bakim Genişletmek için tıkla ... al ordan birini işte
hikmet366 Üye Metalci Melek' Alıntı: al ordan birini işte Genişletmek için tıkla ... O birinden birine köşecine hikmet366 yazın
Metalci Melek' Alıntı: al ordan birini işte Genişletmek için tıkla ... O birinden birine köşecine hikmet366 yazın
HakanSeven12 Üye hikmet366' Alıntı: O birinden birine köşecine hikmet366 yazın Genişletmek için tıkla ... bi zahmet yaz onuda ayrıca konuyu muhabbete çevirmek yasak
hikmet366' Alıntı: O birinden birine köşecine hikmet366 yazın Genişletmek için tıkla ... bi zahmet yaz onuda ayrıca konuyu muhabbete çevirmek yasak
hikmet366 Üye Tahir' Alıntı: Konu da geyik yapma hikmet. Genişletmek için tıkla ... pardon abi sadece istekte bulundum özür dilerim
Tahir' Alıntı: Konu da geyik yapma hikmet. Genişletmek için tıkla ... pardon abi sadece istekte bulundum özür dilerim
Mad EagLe Üye Metalci Melek' Alıntı: Pardus Linux Mint Fedora Genişletmek için tıkla ... ilk mesaja eklendi
achambo Üye Metalci Melek' Alıntı: ubuntu kurdu o Genişletmek için tıkla ... ben hikmete yapmıcam ki kendime yapıcam
Metalci Melek' Alıntı: ubuntu kurdu o Genişletmek için tıkla ... ben hikmete yapmıcam ki kendime yapıcam
HakanSeven12 Üye achambo' Alıntı: ben hikmete yapmıcam ki kendime yapıcam Genişletmek için tıkla ... pardon - - - Eklendi - - - yenileri konuya eklendi
achambo' Alıntı: ben hikmete yapmıcam ki kendime yapıcam Genişletmek için tıkla ... pardon - - - Eklendi - - - yenileri konuya eklendi
x-scarface Üye Konu Sahibi Sayfada çok fazla gif oldugundan bazen yùklenemeyip link kırık gibi görünüyor ama değil arkadaşlar.
x-scarface Üye Konu Sahibi 500 kb geçmeyen 30 ve daha fazla imzayı eklenti yaparsam dosya eklenti bölgem fena karışır kardeşim
PremiumWork Üye x-scarface' Alıntı: 500 kb geçmeyen 30 ve daha fazla imzayı eklenti yaparsam dosya eklenti bölgem fena karışır kardeşim Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: 500 kb geçmeyen 30 ve daha fazla imzayı eklenti yaparsam dosya eklenti bölgem fena karışır kardeşim Genişletmek için tıkla ...