c6 01 sys bın dosyasını sildim ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

42vysl42550

42vysl42550

Üye
    Konu Sahibi
c6 01 sys bın dosyasını sildim ne yapmalıyım
c6 01 sys bın dosyasını explore ile sildim geri nasıl getireceğim yardım please?

hizan

hizan

Üye
yeniden flash atman lazım.

ali.44

ali.44

Üye
format atın düzelir

42vysl42550

42vysl42550

Üye
    Konu Sahibi
hard formatmı atayım

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
format at

42vysl42550

42vysl42550

Üye
    Konu Sahibi
hard formatla geri gelirmi

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
c6 01 kullanan bir arkadaş varsa x plore ile sys bin klasörunu kopyalasn paylaşsın arkadaş telefonuna indirsn gerekli yere taşısn

42vysl42550

42vysl42550

Üye
    Konu Sahibi
bilen biri yardım etsin arkadaşlar çok acil

asigsasi

asigsasi

Üye
sağlıklı bir yöntem istiyorsan flash at bilmiyorsan hard format at

- - - Eklendi - - -

hard format atacak san ilgilerini yedekle yoksa gider

42vysl42550

42vysl42550

Üye
    Konu Sahibi
tm çok saol kardeş inş düzelir

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
c6 01 kullanan bir arkadaş varsa x plore ile sys bin klasörunu kopyalasn paylaşsın arkadaş telefonuna indirsn gerekli yere taşısn

olmaz öyle sys bin içinde exe dosyaları olur uygulama oyun ve calısan programlarn dosyası kopyalamayla çalışmaz

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
Anil-D

Anil-D

Üye
sys klasoru buyur kardeşim

42vysl42550

42vysl42550

Üye
    Konu Sahibi
bunu nasıl atıcaz c ye

MaxipmaN

Üye
soft at c dekini sildiysen gelir

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Ne alıp veremediğin var o klasörle :)

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Hangi bölümdeki sys bin klasörünü sildin bu önemli bir nokta eğer

c sys bin sildiysen Hıght_voltage27 dediği gibi bu bölüm exe ve dll lerin olduğu bölümdür bu en önemli bölümlerden biridir. c sys bin ise burda telefona kurduğun uygulamaların ve sistemin kendi %10 luk exeleri olan bölümdür sistem ve silinen exe ye kopyala yapıştır yaparsan o exelerin değiştiğini sistem anlar ve uygulamalar açılmaz. Sistem hatası uyarısı alırsın exeler rsc leri gibi değiştir kullan gibi değillerdir. Hard format c sys bin içindeki sistem exelerinin hepsini yerine getirmez o yüzden hardformat telefonu açar ama mutlaka eksik kalacak birşeyler olacaktır ve c ye kurduğun uygulamaları tekrardan kurmak zorundasın. ama dediğim gibi sistemin mutlka eksik birşeyi olacaktır tek çaresi flash atmaktır.

Eğer e sys bin ise sistemin hiç hasar görmemiştir e de hiç sistem exeleri bulunmaz. çünkü sistem exeleri yüzde 90 z dedir ve bunu istesende telefon üzerinden silemezsin geriye kalan yüzde 10 sistem exeleri yukarıda dediğim gibi c dedir bular haritalar mağaza office vs vs gibi hard format sonucu giden ugyulamalardır o yüzden eğer e sys bin i silmişsen hiç hard format falan uğraşma tek yapman gereken kendi uygulamalarını tekrar kurman yeterli olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
Anil-D

Anil-D

Üye
ben tamamını attım sysnin

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
sysnin içindekileri sil kendi kurmak istediğin proları yeniden telefona kur exeler felan yerine gelir

Takipçi Satın Al

Üst Alt