Bugüne Kadar Paylaştığım Ve Paylaşmadığım 3d-hd-thd Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
merhaba öncelikle emeğine sağlık .ben şöyle bir şey (sorun) yaşıyorum modern combat 4 ün sd dosyalarını bilgisayara indirdim rar dan çıkartmak istedim ama hata aldım ne yapmalıyım linklerdenmi kaynaklanıyor acaba bütün partlarda

Konuyla ilgili değilim ancak ilgili rar hatalırını belirteyim;

Partlar bağlantılı ise hepsini tek klasörde açmayı deneyiniz.
Şifre durumu varsa şifre ile açmalısınız.
En son ihtimalde dosya hatalı inmiş olabilir varolanları silip tekrar indirmenizi öneririm.

aksitman

aksitman

Üye
ALLAH razi olsun kardeşim Xperia z almanın tadını bu oyunlarla çıkarıyorum çok saol

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

androidb

Üye

Konuyla ilgili değilim ancak ilgili rar hatalırını belirteyim;

Partlar bağlantılı ise hepsini tek klasörde açmayı deneyiniz.
Şifre durumu varsa şifre ile açmalısınız.
En son ihtimalde dosya hatalı inmiş olabilir varolanları silip tekrar indirmenizi öneririm.

Tavsiye icin sagol deniyecegim

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
yusufcan764

yusufcan764

Üye
root gerekli mi yüklemek için

LENOWO

Üye
Emeğine sağlik kardes asphalt 7 kurulumu anltirmisin

By-kraL

Üye
market linkinde ücretli gözüküyor ama indirip yükleyince ücret ödeyecezmi oyunlar için? acemiyim birazda :)

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
root gerekli mi yüklemek için
bazı oyunlar için gerekli

- - - Eklendi - - -

Emeğine sağlik kardes asphalt 7 kurulumu anltirmisin
kardeş oyunun apksini indirdin ya onu telefona yükle sonra telefondan yüklediğin oyunu aç sd dosyası insin yaklaşık 800 mb filan tutuyor...indirme işlemi tamamlandığında oyunu aç :oke:
bu arada telefon rootlu mu? hangi telefon?

- - - Eklendi - - -

market linkinde ücretli gözüküyor ama indirip yükleyince ücret ödeyecezmi oyunlar için? acemiyim birazda :)
kardeşim hiç kuşkun olmasın hiç ücret ödemeyeceksin burdaki oyunların çoğu ücret karşılığında alınmış ve size bedavaya sunulmuş
gönül rahatlığıyla indirebilirsin :oke:

By-kraL

Üye
teşekkür ederim kardeşim..bide bi root işi nasıl oluyor ? oyunlar nasıl onsuz yüklenmiyomu

• Beğen
3598fb1907

3598fb1907

Üye
Kardeşim yanlış anlama ama soruma cevap vermedinde Ben de Mali-400 android 4.1 800*480 Wild Blood oyununu çalıştırdığımda başlangıç ekranında kalıp sonra oyundan atıyor kurulumda hata yapmadım çözümü varmı yada oyunu oynayanlar tavsiye edermi Google Play storeden satın alıcam en olmadı.

biyolog4472

biyolog4472

Üye
Hocam çok teşekkür ettim Allah razı olsun senden Allah seni sevdiğine kavuştursun.

• Beğen
Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim çok sağol..kızmazsan bi sorum daha var :) root yapmak garantiyi bozuyomuş heralde öyle bişeyler duydum ama?
estağfurullah kardeşim sana kızılır mı :)
sorunun cevabına gelirsek doğrudur garantiyi bozar :oke:

Bey32

Üye
Hocam Wild Blood oyunun 3.partı şifre istiyor(Zippyshare'den indirdiğim 3.part). Birde partları çıkartırken 3.partın ismi farklı olduğu için işlem tamamlanmıyor. İsmi değiştirip diğerleriyle aynı yapıp part 3 yazıyorum . fakat şifre istediği için işlem tamamlanmıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba...

neksushot

Üye
Arkadaşlar şöyle age of empires gibi oyun bilen varmı acaba

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Hocam Wild Blood oyunun 3.partı şifre istiyor(Zippyshare'den indirdiğim 3.part). Birde partları çıkartırken 3.partın ismi farklı olduğu için işlem tamamlanmıyor. İsmi değiştirip diğerleriyle aynı yapıp part 3 yazıyorum . fakat şifre istediği için işlem tamamlanmıyor yardımcı olabilirmisiniz acaba...
Kardeşim kusura bakmayın rar şifresini vermeyi unuttum :( umarım affetmişsinizdir :)
rar şifresi: a-mpt.com

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar şöyle age of empires gibi oyun bilen varmı acaba
şu oyunlara bak bi :

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
merhaba ben istediğim oyunu alta yazdıgınız sekilde yapıyorum ama olmyor hata veriyor. yeterlı alan yok diye ama hafıza kartının yarısı boş. yardım eder misniz telefonum xperia ars S tesekkürler

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
merhaba ben istediğim oyunu alta yazdıgınız sekilde yapıyorum ama olmyor hata veriyor. yeterlı alan yok diye ama hafıza kartının yarısı boş. yardım eder misniz telefonum xperia ars S tesekkürler
telefon hafızası toplam kaç gb? ve oyunları telefon hafızasına mı atmak istiyorsun yoksa hafıza kartına mı?

Üst Alt