------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

cardanadam

cardanadam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kaç haziranda gelecekki güncelleme kesin bir tarih varmı bu arada haziranın 5 inde doğum günüm

Doğum gününüzü şimdiden kutlar sağlıklı bir ömür boyu sevdiklerinizle geçirmenizi dilerim.Kesin bir tarih yok açıklandığı zaman bildiririm konuda ,ama ben biraz daha bekliyeceğim.Zira root yapmanın şu an için bana bir faydası yok tweak yani özel ayar yada arayüz için özelleştirme yapmak henüz bilmeyen kişiler içinde riskli :oke:

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Rootladim geri kaldirdim bende guncellemeyi bekliyorum

• Beğen
cardanadam

cardanadam

Üye
Teşekkür ederim bende root yapma taraftarı değilim açıkçası ama şu hafıza sorunu can sıkıyor keşke biraz daha bekleyip 32 gb olanını alsaydım diyorum neyse yapacak bir şey yok bekliyecez artık

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim bende root yapma taraftarı değilim açıkçası ama şu hafıza sorunu can sıkıyor keşke biraz daha bekleyip 32 gb olanını alsaydım diyorum neyse yapacak bir şey yok bekliyecez artık

Herkes biseler bekliyor yaa bende bekliyom lakin gelmedi hala

Root olsun zaten güvendiğim romlarıda paylaşıcam hatta kendimize göre editleyecez arkadaşlar.Güncelleme işine gelicek olursak ilk tweet mesajını gördüğümde sordum samsung geliştiricisine 1 gün sonra mail attı 15 ile 20 haziranda olabilir dedi ama kesin değil.Ben takip ediyorum.Takipte kalın :)

cardanadam

cardanadam

Üye
:oke:

• Beğen
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Costum romlarida denedim pek tat vermedi sadece uygulamalari tasidim hafiza karta simdi hersey orjinal :)

• Beğen

ibrahim34.

Üye
Telefon kameraya falan girince bazen kendiliğinden kapanıyor. Sebebi nedir sizce arkadaşlar?

ANIL

ANIL

Admin
Telefon kameraya falan girince bazen kendiliğinden kapanıyor. Sebebi nedir sizce arkadaşlar?

1 haftadır kullanıyorum bir çok kez kamerayı kullandım resetleme sorunu ile karşılaşmadım. Kamerayı kullanan uygulamalar ile alakalı olabilir.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye

Yedeklerini al, bi fabrika ayarlarina don bakalim belki yukledigin bi programla alakali olabilir.

berkay2344

Üye
s.a kolay gele arkadaşlar bir sorum olacak

galaxy s4 de flaş player yok. nasıl temin edebilirim. bana çok lazım yardımcı olabilir misiniz size zahmet

laz6116

laz6116

Üye
Ben aldigim 3. Gunu rootladim :))) yalniz hafiza ext 1 2 3 diye ayirmak istiyorum fakat recovery modda advanced kisminda partision sd card yok :))) cwm mi degismem lazim?

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Ruyamda nextman in oyunlarla ilgili konu acip paylastigini gordum :ehe

• Beğen
Tepkiler: boncukkom ve Nextman
yalinakgl

yalinakgl

Üye
Arkadaşlar lütfen lütfen yardım edin. Telefonu rootladım, şimdilik ara sıra donmalardan başka sorun yok. Ama rootun tam olarak ne işe yaradığını öğrenemedim. Yeni geçtim android'e. Uygulamaları nasıl hafıza kartına taşırım, root'un faydaları kısmındaki gibi hızlandırma Titanium Backup gibi uygulamalardan nasıl SD karta app atar geri alırım ? Bi kere nasıl olduysa taşıdık SD karta, galeride simgeler değişti olur olmadık şeyler oldu. Yoksa da bana nasıl root'u kaldırırım onu söyleyin.. Şimdiden teşekkürler..

Takipçi Satın Al

Üst Alt