Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Linuxu denemek isteyen varmi arkadaslar?
Sponsorlu Bağlantılar
Invoke
Üye
Eyvallah, her ne kadar geri silip windowsa döneceğimi düşünsem de (yazın win8 kurmayı düşünüyorum, gerçi zaten yaz oldu de mi, temmuz gibi flan işte =P ) yarın bir gün ubuntu kurar yazarım buraya =))
Geldiğinde 64dü sonra verdikleri dvd 32ydi onu kurunca 32 oldu
Geri yükleme olayı filan bilmezdim o zamanlar dvdden kurunca yamuldum
Şuan yüklenmiyor sitede sorun var. Bitsin 64 kuracam.
- - - Eklendi - - -
Ama niye aynı anda hem 12.04 hem 13.04 var? Acaba 12.04 daha mı stabil diye düşündüm kendi kendime.
- - - Eklendi - - -
Ama niye aynı anda hem 12.04 hem 13.04 var? Acaba 12.04 daha mı stabil diye düşündüm kendi kendime.
- - - Eklendi - - -
- - - Eklendi - - -
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Lts yazanlara 5 yil destek veriliyor digeri her 6 ayda bir guncelleniyor
Invoke
Üye
Oha aynı mesajdan 55tane atmış, hep maxicepte böyle oluyor. Bazen mesaj gönderirken sayfadan ayrıl çıkıyor. Duruyor bekliyor :S
64 bit, cunku 32 bit surumler en fazla 3gb ram algilayabiliyor
Invoke
Üye
Benim bildiğim 4gb için de 32bit yeterli 8 filn olsa 64 =)
Neyse indiriyorum şuan.
Hepsini sıfıra getirip, download dememle.
Direk alttan not now, take me to download demem arasında ne fark var. =)
Hepsini yapınca + özellikleri olan bir sistem mi yoksa bağış maksatlı mı?
MaxiHan
Üye
Hem bagis hemde ubuntu t-shirti bardagi falan gonderiyorlar, onun disinda sistem tamamen ucretsiz
Ubuntu indirdm flash diske yazdm yendn baslattm dil seçtm. Install ubuntu on hard disk diyecm ama bnm dosyalarm silinmz de mi yedegm yok rahat 60-70 gb klasör klsaör dosyam var. Bundan eminsek goluyom?
MaxiHan
Üye
Silinir aman diyeyim. Windowsun yanina kur diyeceksiniz
Invoke
Üye
Cesaret edemedim basmaya da geri girdim.
Windowsun yanına kur yok ki. ubuntu kurulumu isimli konuya baktım da ben de gelen ekran öyle değil
- - - Eklendi - - -
Yardım bekliyom hacılar
HakanSeven12
Üye
Konu Sahibi
Nasil bi ekran geliyo
Invoke
Üye
Hallettim… kuruluyor. Win yanına kur dedim dedgn gibi orda da yazdı belgelernz silinmez diye. İnş silinmez müzikler filmler yine neyse indirilir de fotolar önmli. Aslında bn m bir harici hdd ye ihtiyacm var .d