Dosyalarım Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gnctrkcll1

Üye
    Konu Sahibi
Dosyalarım Açılmıyor
merhaba arkadaşlar. bilgisayarıma bu gün format attım ve 2. dizinim olan D dizinindeki bazı müzik dosyalarımı açamıyorum. media player dosyaya erişemiyor diye hata alıyorum. yardımcı olabilir misiniz?

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
biçimlendir bakalım

marist

marist

Üye
BiçimLendir Derken ?

Kardeşim Senin Ses Driverin yazıLımı yok. Onu kurup öyLe Aç müzikLeri. ReaLtek gibi.

gnctrkcll1

Üye
    Konu Sahibi
@marist : ses driverları sağlam herşey olması gerektiği gibi fakat bazı mp3 dosyaları müzik çalar tarafından yürütülmüyor. açmak için yetkiniz yok gibisinden bir uyarı alıyorum ve ne yaptıysam halledemedim. diğer tüm mp3 ler ve filimlerde sorun yok.

@batubower 150 GB müzik arşivini komple sil diyosun yani? :D

tiikerien

Üye
10larca sebep olabilir.dosyaların korumalı olabilir.dosyanın sağ tuş özelliklerine bak.korumalı mı yada dosya erişimine tüm kullanıcılar yetkili mi.olmazsa vlc player kurup dene.yada başka oynatıcılar dene.olmazsa sorunlu bir kaç dosyayı başka ortamlarda dene.telefonda açmaya çalış.başka bilgisayarda açmaya çalış.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
başka media player dene bakalım çakma windows sebebiyle media playerde sorun yaşıyor olabilirsin.

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
codec sorunu olabilir. K lite codec pack kur

gnctrkcll1

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ederim hallettim izinlerle ilgili bir sorun olmuş o dosyaların sahibi formattan önceki profilim gözüküyordu biraz uğraştrsada hallettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt