Rihanna Geldi Türkiyede Yaşam Durdu

Sponsorlu Bağlantılar

kurd-0

Üye
Niye biri gelince kendimizi rezil ediyoruz yine çığlıklar ağlayanlar baygınlık geçirenler

PriZm

PriZm

Üye
Şahsen bağırmaktan sesim kısıldı ve We Found Love'ı söylerken baygınlık geçiriyordum.Ve konser sonunda da ağlamıştım.Bunun rezillikle de bir alakası yok.Bütün dünyada böyle ve buna fanatiklik ve ötesi deniyor.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Niye biri gelince kendimizi rezil ediyoruz yine çığlıklar ağlayanlar baygınlık geçirenler

Bu seni ilgilendirmez isteyen bayginlik geciri aglar bagirir kusar istedigini yapar kisi halinden memnunsa sorun yok

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

kurd-0

Üye
Şahsen bağırmaktan sesim kısıldı ve We Found Love'ı söylerken baygınlık geçiriyordum.Ve konser sonunda da ağlamıştım.Bunun rezillikle de bir alakası yok.Bütün dünyada böyle ve buna fanatiklik ve ötesi deniyor.
o anlamda demedim hani justin geldiğinde ergenlerin yapmış olduğu davranışları diyorum araba peşinden koşmalar castin diye bağırmalar justin bize bir hi bile demedi diyip dağa küsmek aynısı rihannada da oldu biri arabnın peşinde koşuyor salya sümük ağlıyor sen diyip konser alanında coşmuşsun sana laf yok

Bu seni ilgilendirmez isteyen bayginlik geciri aglar bagirir kusar istedigini yapar kisi halinden memnunsa sorun yok
tamam

PriZm

PriZm

Üye
Rihanna konserinden önce ve sonrasında kimse arabasının arkasından koşmadı.Navy'lerde ergen fazla yok.Hatta mimimum düzeyde.

PriZm

PriZm

Üye
Bunlarda benim çektiğim videolar :ehe

[video=youtube;i_eGRWzuaME]https://www.youtube.com/watch?v=i_eGRWzuaME[/video]
[video=youtube;TH9207ythO8]https://www.youtube.com/watch?v=TH9207ythO8[/video]

Akıncı

Akıncı

Üye
şikayet edebilirmiyim konuları

PriZm

PriZm

Üye
Neden şikayet edeceksinki?

Akıncı

Akıncı

Üye
bitti ya konser inönüye ilk yıkım başladı

PriZm

PriZm

Üye
Bunun konuyu kilitletmekle ne alakası var?

Akıncı

Akıncı

Üye
diğer konularo bunu değil :D

PriZm

PriZm

Üye
"Rihanna Türkiye'ye geliyor" adlı konular mı?

PriZm

PriZm

Üye
Bırak kalsın :D

Akıncı

Akıncı

Üye
tamam ali abi

PriZm

PriZm

Üye
Up :D