sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
sizce?
sizce insanin basina gelebilecek en kotu sey nedir?
once ben mi basliyim yoksa size mi oncelik vereyim :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
sizce insanin basina gelebilecek en kotu sey nedir?
once ben mi basliyim yoksa size mi oncelik vereyim :)

marist

marist

Üye
Sen başla , sen başlamadan olmaz :ehe

• Beğen
Tepkiler: paradox07
yunus4554

yunus4554

Üye
anneni babani kaybetmek

• Beğen

0cengaver0

Üye
anneni babani kaybetmek

Yunus kardesim o birbaslangic biz dogdugumuz da sevinenlere biz birgun aglayacagiz ve bizde evlatlarimiza sevineceyiz sonrasi dongu nemutlu anne ve babasinin rizalarini alan evlatlara onlarin isi 2cihandada rast gidiyor...
Ama çocuklarindan kaybetmek agir olabir anne baba unutuluyor ama evlat isizormus diye anlatirlar imtihan dunyasi imtihani iyiverememek ise cok aci olabilir.

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bence kimse tarafindan dikkate alinmamak,umursanmamak :)

ümran

Üye
bu konu nedn taşındıki ?

• Beğen
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
bu konu nedn taşındıki ?
sanırım ilk önce gereksizlerde açıp sonra kendi kendime düşünüp daha sonra konu dışına açtığımdan gereksizlere taşınmış olabilir.eğer modlar bakıyorsa bu konuya tekrar konu dışına taşınmasını rica ediyorum.konu dışına yakışan bir konu bence :oke:

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
sahipsizlik hocam evet entehlikelilerinden yakınlarımızdan gorüyoruz buyukbi maduriyet

aynen.kimse tarafindan ciddiye alinmamak cok kotu bir sey.bu yuzden bazi olmasi gereken ozellikleri bile kendimizde olduramiyoruz :(

-efşan

-efşan

Üye
İnsanın başına gelebilecek en kötü şey, en iyi şeydir aslında. Farkına varmaktır aslolan.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Boşa geçen her zaman insanın en kötü şeyidir bence.

• Beğen
Tepkiler: tguzel7
-efşan

-efşan

Üye

yok diyelim yok olsun Aykut'm insaallah.aslinda icimde dokmek istedigim cok sey var da bende kalsin ;)

- - - Eklendi - - -

basima gelen seyin iyi yonu de cok kotu yonu de cok bilemiyorum hangisi benim icin daha onemli :bilmm

][COLOR=
Her kötü vak'a insanın ders almasına meyyaldir aslında. Bakmak ve görmek yeterlidir. Sınırı yoktur. Akla gelebilecek en kötü vak'a dahi ne güzeldir aslında.[/B]

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi

Umursanmamak da çok güzeldir aslında.

yok doatum insanlarin hicbirisi tarafindan hic dikkate alinmadigini bi dusun bakalim.bi hayal et.ne derdini anlatabilirsin,ne de bir sey paylasabilirsin

-efşan

-efşan

Üye
"E=paradox07;6153064]

yok doatum insanlarin hicbirisi tarafindan hic dikkate alinmadigini bi dusun bakalim.bi hayal et.ne derdini anlatabilirsin,ne de bir sey paylasabilirsin
[/QUOTE]

"

Güzel değil mi?

Takipçi Satın Al

Üst Alt