Çakışan uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Çakışan uygulamalar
NOKİA ASHA 303
  1. Menü
  2. Müzik
  3. Müziğim
  4. Medya oanatcsn. git
  5. Seçenekler
  6. Daha fazla
  7. İndirmeler
  8. Adresi git
  9. rtsp:// yazısını silin ve Download.browser.ovi.com<---- bunu oraya yapıştırın.(CTRL+A CTRL+V CTRL+C)

Son düzenleme:

backwater

backwater

Üye
format atıp flaşla yazılımı yeniden yüklemeyi dene

Looqposse

Looqposse

Üye
Yazılım güncelleştirmesi yaptıysanız uygulamalarınızın birkaç sistem dosyası eski sürümünüzle birlikte silinmiş olabilir ve büyük ihtimalle bu yüzden eski uygulamaları açmamıştır. Uygulamaları tekrardan yüklemeniz sorunun ortadan kalmasını sağlayacaktır. Çakışan uygulama hatasını forumda S40'lar için uygulamaları minimize etmeyi anlatan bir konuda görmüştüm. Nokia browser açılıyor demişsiniz, n.browser açıldıktan sonra uygulamayı telefondaki kırmızı kapatma tuşuyla değilde uygulamadaki çıkış seçeneğine tıklayarak kapatmayı deneyin. Umarım sorununuz çözülür.

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
neden açılmadığı buldum arka planda çalışan bir java uygulaması var fakat onu kapatamıyorum nokıa mağazadan indirğım programlar(oyunlar harıc uygulamalar photoshop gibi falan) açılmıyor çakışan uygulama hatası alıyorum arka plandakı çalışan uygulamaları kapatma programı tavsiye edın nokıanın app stop uygulaması var fakat benım telefonuma uymuyor. opera kullanıyorum fakat oda normal bi sayfayı 45-60 saniyede yükluyor.UC browser ise bağzı siteleri açmıyor.

kısacası asha 303e uygun(s40) arka planda çalısan uygulamarı kapatma programı istıyorum lütfen link ile yollayın şimdiden teşekkür ederim...

- - - Eklendi - - -

bunun gibi aynı konu +1000den fazla okunması ragmen 0 cevap sayısı var...
bu sorunu yasayan tek ben değilim galiba sadece ashalar için var böyle sorun galıba

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
neden açılmadığı buldum arka planda çalışan bir java uygulaması var fakat onu kapatamıyorum nokıa mağazadan indirğım programlar(oyunlar harıc uygulamalar photoshop gibi falan) açılmıyor çakışan uygulama hatası alıyorum arka plandakı çalışan uygulamaları kapatma programı tavsiye edın nokıanın app stop uygulaması var fakat benım telefonuma uymuyor. opera kullanıyorum fakat oda normal bi sayfayı 45-60 saniyede yükluyor.UC browser ise bağzı siteleri açmıyor.

kısacası asha 303e uygun(s40) arka planda çalısan uygulamarı kapatma programı istıyorum lütfen link ile yollayın şimdiden teşekkür ederim...

- - - Eklendi - - -

bunun gibi aynı konu +1000den fazla okunması ragmen 0 cevap sayısı var...
bu sorunu yasayan tek ben değilim galiba sadece ashalar için var böyle sorun galıba

yok

by_xtr

by_xtr

Üye
Nokia Asha 303 bendede mevcut. Arka planda çalışan programı kapatmanın yolu telefonu kapatıp açmak. :)

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Nokia Asha 303 bendede mevcut. Arka planda çalışan programı kapatmanın yolu telefonu kapatıp açmak. :)

Ama bazı uygulamalar Autostart özelliğine sahip olduğundan olmuyor (whatsapp gibi)

Uhops

Uhops

Üye
    Konu Sahibi
Sorun düzelik. Download.browser.ovi.com yazıp browseri tekrardan yükleyince düzeliyor

Üst Alt