Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Moruk

Moruk

Üye

o zaman farklı cfw dene...

- - - Eklendi - - -
hakan kardeşim evolsu yeniden yükledim şimdi buluyor ancak tutarsız, bir yan sokakta gösyeriyor ya da bir bakıyosun 2 km ötede gösteriyor. Birde Nokia'ya yazdım bakalım ne cevap verecekler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

o zaman farklı cfw dene...

- - - Eklendi - - -
hakan kardeşim evolsu yeniden yükledim şimdi buluyor ancak tutarsız, bir yan sokakta gösyeriyor ya da bir bakıyosun 2 km ötede gösteriyor. Birde Nokia'ya yazdım bakalım ne cevap verecekler

haritaları kullanmadığım için pek bilgim yok kardeşim. eğer orjinaldede böyle hata alıyorsan haritada vardır
- - - Eklendi - - -

Yaptm tabiki hata yaptgimi sanmam
tekrardan yükleyip denermisin. çalışmamama gibi bir sorun olmaması gerek...

Anil-D

Anil-D

Üye
bende magazadan baska nokianın prosu yuklu degil

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
font olmuyo ki 3.2mb silin diyo

cebimci

Üye
hakan hocam gerçekten çok güzel cfw olmuş Allah razı olsun :) seslerde falan hiç bir sorun yok herşey çok iyi olmuş fakat şu galeri mesaj yazma ve birde programlardaki kaydırma pek iyi değil kısıtlanmış sanırım. Galeri de toplu silme var ama toplu gönderme yok maalesef. mesaj yazarken ki ekran daki tuşların rengi pek iyi olmamış değiştirme şansınız var mı acaba ? Gece yine neysede gündüz pek görünmüyor

achambo

achambo

Üye
abi e mail widgetini ana ekrana koduğumda bir sorun olmuyo ama mail adresini göstermeyi seçtiğimde gelen kutusu boş yazıyo ve sonra telefon reset atıyo sizde de öyle mi

CABBAR

CABBAR

Üye
Bu güncelleme 1 mayıs'ta çıkan demi ondan sonra güncelleme oldu mu ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam gerçekten çok güzel cfw olmuş Allah razı olsun :) seslerde falan hiç bir sorun yok herşey çok iyi olmuş fakat şu galeri mesaj yazma ve birde programlardaki kaydırma pek iyi değil kısıtlanmış sanırım. Galeri de toplu silme var ama toplu gönderme yok maalesef. mesaj yazarken ki ekran daki tuşların rengi pek iyi olmamış değiştirme şansınız var mı acaba ? Gece yine neysede gündüz pek görünmüyor

yorumun için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan. Galeri toplu gönderme için güncellemelerden galeri güncellemesini yükle. Klavye için şuan aklımda yok ama pc geçince hangi dosyayı cfw ye aktaracağını söylerim. Kinetik kaydır için eklentiden kinetik kaydırmayu kaldırı kur telefonu kapat aç tamamdır

- - - Eklendi - - -

Final 26.06.2013 dür ve symbiana veda ediyorum arkadaşlar... Belki c7 durur ama 701 i satıyorum

- - - Eklendi - - -

abi e mail widgetini ana ekrana koduğumda bir sorun olmuyo ama mail adresini göstermeyi seçtiğimde gelen kutusu boş yazıyo ve sonra telefon reset atıyo sizde de öyle mi

mail widgetini daha doğrusu maili kullanmadığım için bilgim yok kardeşim

achambo

achambo

Üye

yorumun için teşekkürler. Rica ederim güle güle kullan. Galeri toplu gönderme için güncellemelerden galeri güncellemesini yükle. Klavye için şuan aklımda yok ama pc geçince hangi dosyayı cfw ye aktaracağını söylerim. Kinetik kaydır için eklentiden kinetik kaydırmayu kaldırı kur telefonu kapat aç tamamdır

- - - Eklendi - - -

Final 26.06.2013 dür ve symbiana veda ediyorum arkadaşlar... Belki c7 durur ama 701 i satıyorum

- - - Eklendi - - -

mail widgetini daha doğrusu maili kullanmadığım için bilgim yok kardeşim

denesen olmaz mı 1 kere benden mi kaynaklı diye öyleyse flaş atıcam da

abi yapma ya biz ne yapıcaz

c7 kalsın:D

cebimci

Üye
hakan hocam gerçekten çok hoş olmuş hele ki telin hızı çok atmış ve ayrıca program veya oyun yüklendiği zaman 5 saniye kadar tel acayip kasılıyordu şimdi ise kasılma yok denecek kadar az elinize sağlık hocam :) mesaj konusundada yardımızı bekliyorum.
Bu arada neden bırakıyorsunuz ki? siz bu işi çok iyi yapiyorsunuz.

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Hakan tabi senin kakarın ama 701 daha iyi neden onu satıyorsun ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

denesen olmaz mı 1 kere benden mi kaynaklı diye öyleyse flaş atıcam da

abi yapma ya biz ne yapıcaz

c7 kalsın:D

yokki mail widgeti bende. Yeni modlar yapıp paylaşıyorum siz nokia cookeri kullanmayı öğrenmeniz yeterli olur

- - - Eklendi - - -

hakan hocam gerçekten çok hoş olmuş hele ki telin hızı çok atmış ve ayrıca program veya oyun yüklendiği zaman 5 saniye kadar tel acayip kasılıyordu şimdi ise kasılma yok denecek kadar az elinize sağlık hocam :) mesaj konusundada yardımızı bekliyorum.
Bu arada neden bırakıyorsunuz ki? siz bu işi çok iyi yapiyorsunuz.

teşekkürler kardeşim. Symbian yavaş yavaş bitiyor. 2016 diyorlar ama 2016 a kadar sürmez symbianın bitişi. Iphone almayı düşünüyorum o yüzden bırakıyorum.

- - - Eklendi - - -

Hakan tabi senin kakarın ama 701 daha iyi neden onu satıyorsun ?

hem c7 nin hatırası var hemde 701 i isteyen var o yüzden kardeşim

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bizi yalnız bırakmazsın degilmi?

achambo

achambo

Üye

neyse abi bende var böyle güncelleme 20 si gibi gelse olmaz mı:):)

gidicem de tatile

- - - Eklendi - - -

abi yeni modları verebilirmisin haftaya widget seti fln. tam istediğime göre düzenleyip kullanıcam

cebimci

Üye
hakan hocam internette 1 saat kadar sürekli kaldıgım zaman tıkanıyo internet artık veri almaz oluyor jer sefernde teli kapatıp açmak zorunda kalıyorum bunun bi çözümü var mıdır ? Tel 603

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan hocam internette 1 saat kadar sürekli kaldıgım zaman tıkanıyo internet artık veri almaz oluyor jer sefernde teli kapatıp açmak zorunda kalıyorum bunun bi çözümü var mıdır ? Tel 603

olduğun şehirde 3g zayıf ise donmalar normaldir. Çünkü şebeke değişiyor oda donmalara neden oluyor. 3g yi kapat donma olmaz

- - - Eklendi - - -

neyse abi bende var böyle güncelleme 20 si gibi gelse olmaz mı:):)

gidicem de tatile

- - - Eklendi - - -

abi yeni modları verebilirmisin haftaya widget seti fln. tam istediğime göre düzenleyip kullanıcam

güncelleme yayınlamıycam deseydin ne yapacaktın o zaman. Erken verin boşuna demeyin. Tarih belli kardeşim

Üst Alt