İş-Kur Başvuru

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
İş-Kur Başvuru
Dostlar iş-kur'a internet üzerinden kayıt oluşturuyorum. Bilgilerin arasında almak istediğiniz ücret kısmı var oraya yazdığım miktar sizce çok önemli mi? Hani ben yarı zamanlı çalışabilirim başka türlü çalışamam duruma göre 400'e de razı olurum 500'e de 700'e de. bunun ne kadar yazdığımın bi önemi var mıdır?

Zira benim önümüzdeki yıl çalışmam lazım boş boş olmuyor. 3 yıldır üniversitede burslarla geçindim ama son yıl kesilecek ve evden de isteyemem yaş olmuş 21 daha mı para versinler.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Boş bırak o kısmı Cebbar :)part time veya time çalışabilme seçeneğine öncelik ver bence

emreolol

Üye
ucret yazma hele bi isi halledelim sonra fiyat maas konusursunuz.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Dil ile ilgili isler de var mi?

-efşan

-efşan

Üye
Yazılan ücret pek mühim değil, gerekli özellikleri taşıyor isen sorun yok. İş ve kurs yoğunluğu mevcuttur Lâkin kursa katılır isen günlük 8 USD ve kurs bitiminde iş teminatı var diye hatırlıyorum.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yazılan ücret pek mühim değil, gerekli özellikleri taşıyor isen sorun yok. İş ve kurs yoğunluğu mevcuttur Lâkin kursa katılır isen günlük 8 USD ve kurs bitiminde iş teminatı var diye hatırlıyorum.
Aynen öyle :oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

Cengiz abim ben kısmi zamanlı istiyorum zaten. 4.sınıfta üniversitede bizde pek ders yok boş zamanım çok olacak. Bu nedenle başvuruyorum. 8 usd kurs ücretini ben mi veriyorum anlayamadım orayı :hmmm

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];6150713' Alıntı:
Boş bırak o kısmı Cebbar :)part time veya time çalışabilme seçeneğine öncelik ver bence

Tekrar düzenleme yapayım öyleyse Engin abi teşekkürler. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

Bilgim yok o konuda ama resmi sitesi var oraya girip bilgi edinebilirsin :oke:

- - - Eklendi - - -

-efşan

-efşan

Üye

Cengiz abim ben kısmi zamanlı istiyorum zaten. 4.sınıfta üniversitede bizde pek ders yok boş zamanım çok olacak. Bu nedenle başvuruyorum. 8 usd kurs ücretini ben mi veriyorum anlayamadım orayı :hmmm

- - - Eklendi - - -

Tekrar düzenleme yapayım öyleyse Engin abi teşekkürler. :tebessüm:

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Kurs görüyor isen sen alıyorsun o ücreti.

- - - Eklendi - - -

Bir de İş-Kur gibi bir kurumda part-time iş olanağının olacağını pek sanmıyorum, zaten bu tür kurumların amacı istihdam sağlamaktır.

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi

Kurs görüyor isen sen alıyorsun o ücreti.

- - - Eklendi - - -

Bir de İş-Kur gibi bir kurumda part-time iş olanağının olacağını pek sanmıyorum, zaten bu tür kurumların amacı istihdam sağlamaktır.

Anladım abi yani kısmi zamanlı işi kendim bulmam lazım

Takipçi Satın Al

Üst Alt