Avea'ya Geçiş

Sponsorlu Bağlantılar

Moreeber

Üye
    Konu Sahibi
Avea'ya Geçiş
Arkadaşlar pazar günü aveaya geçmeye gittim ama iletişim merkeziydi sanırım formu falan doldurdum işte adam bana hattı verdi pazartesi abim dedi beni aradılar onaylanmış diye bugün perşembe işte 4.gün yani ne mesaj geldi ne bişey sizce cumaya kadar açılırmı ve bu 6 7 gün diyorlar hafta sonları dahilmi eğer cuma açılmazsa pazartesiyemi sarkar

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Çok yanlış bi seçim yapmışsın keşke aveaya taşımasaydın hattını.

• Beğen
Tepkiler: tguzel7

Moreeber

Üye
    Konu Sahibi
Ailemde 2 kişi turkcell 1 kişi avea bi turkcel olan bendim abim hem internete giriyor hem sms hemde konuşması var ben turkcell olarak öğrenciyim malum fazla para yok anca sms yapıyoruz bi internet 14 tl e oluyor sana 27 28 tl e o kadarda para yok aveaya geçmeyi seçtim tek internet alırım diye düşündüm neden avea iyi değil ?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
En fazla bir iki ay rahat edersin avea da ondan sonra iyi olmaz ben senelerdir avealıyım ve kaç kere numaramı değiştirmeye kalktım değiştirmediler hep farklı bi bahaneyle bırakmadılar peşimi milleti fena traşlıyorlar.

Moreeber

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir şey olursa bi kere uğraşırım dahada uğraşmam yeni hat almaya çalışırım kardeşim peki kaç günde geçer aveaya hattım ?

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Avea ya da bağlı bu şimdi kardeşim 1 haftayı da bulabilir on günü de ama kesin geçer idare ediceksin bi süre bence turkcelli olmanın son zamanlarını doya doya yaşa derim ben :)

benighted

benighted

Üye
En fazla bir iki ay rahat edersin avea da ondan sonra iyi olmaz ben senelerdir avealıyım ve kaç kere numaramı değiştirmeye kalktım değiştirmediler hep farklı bi bahaneyle bırakmadılar peşimi milleti fena traşlıyorlar.
Hocam hattinizi tasimak icin avea ile isiniz yok ve engel olmaya haklari yok. Siz hattinizi tasimak istediginiz operator bayisine gidin formu doldurun tasinsin.
Ben de uzun zamandir avea kullanicisiyim bence en uygun tarife ve fiyatlar avea da kalite tartisilir tabii.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

Hocam hattinizi tasimak icin avea ile isiniz yok ve engel olmaya haklari yok. Siz hattinizi tasimak istediginiz operator bayisine gidin formu doldurun tasinsin.
Ben de uzun zamandir avea kullanicisiyim bence en uygun tarife ve fiyatlar avea da kalite tartisilir tabii.
Peki benim üzerime olan bir hat nasıl benim üzerime olmaz aylardır da benim haberim bile yokk.

• Beğen
Tepkiler: tguzel7
benighted

benighted

Üye
Beni avea nin yetkilisiymisim gibi sorguladiniz :) ben nereden bileyim bunu gidip sorup hakkinizi arayin. Ben de yillardir kullaniyorum avea boyle bir sorun yasamadim. Ha hic mi sorun yasamadim yasadim elbette. Am sanmayinki diger operatorlerde hic sorun olmuyor onlarda da cok buyuk sorunlar oluyor. Hepsinde var ama ben kullanici olarak ilk once fiyat ve karsiliginda verdiklerine bakiyorum avea herzaman benim icin one geciyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt