Aykut Kocaman istifasını verdi

Sponsorlu Bağlantılar

aaeerr

aaeerr

Üye
Keske Arthur Zico gelse

gutihaz1

gutihaz1

Üye
    Konu Sahibi
düşünsenize mourinho geliyor havalimanını yıkarlar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Yabancilara degil Turk teknik direktorlere yonelmek lazim
Ayrica Mourinho gelse diye hayal kurmayin hadi diyelim ki fenerbahce milyonlar verip bu adami getirdi takimin basina ee Mourinho en ust duzey futbolculari isteyecek kisacasi mourinho gibi bir teknik adam icin takimlarin en az 60-70 milyonlarini gozden cikartmalari gerek

umitgul18

umitgul18

Üye
Yabancilara degil Turk teknik direktorlere yonelmek lazim
Ayrica Mourinho gelse diye hayal kurmayin hadi diyelim ki fenerbahce milyonlar verip bu adami getirdi takimin basina ee Mourinho en ust duzey futbolculari isteyecek kisacasi mourinho gibi bir teknik adam icin takimlarin en az 60-70 milyonlarini gozden cikartmalari gerek

Kesinlikle. Yılmaz Vural'ı seviyorum hoş adam keşke gelse.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Mustafa Denizli'yi isterim acikcasi ...
Ersun Yanal falan isimleri geçiyor . Ona ciddi anlam da soğuk bakiyorum . Fenerbahçeli olabilir o ayri ...

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Mustafa Denizli'yi isterim acikcasi ...
Ersun Yanal falan isimleri geçiyor . Ona ciddi anlam da soğuk bakiyorum . Fenerbahçeli olabilir o ayri ...
Bncede ersun yanal kimki yaw yılmaz vural bu takımı şahlandırır .

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ersun Yanal istanbul'a gelmiş klüp ile görüşmeye ...

benighted

benighted

Üye
2011 sampiyonu trabzon diyen adami Takimin basina gecirecekler aziz in artik suyu isindi artik oda biraksa taraftar rahatlasa canimiza yetti artik taraftarin ne dusundugu artik onemli degil babasinin mali gibi cani ne isterse onu yapiyor gonlunce harciyor aliyor satiyor getiriyor kovuyor...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ersun Yanal beni heyecanlandıran bir teknik direktör değil. Gelmesini istemem.

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Aziz yıldırım gerçekten abarttı hatta yetti artık ali koç gelsin fbnin başına komple yenilensin yönetim kurulu

• Beğen
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ersun Yanal böyle bir beyan da bulunmamış ... Tamamen uydurma yani .

• Beğen

Üst Alt