nokia 808

Sponsorlu Bağlantılar

manolyam63

manolyam63

Üye
    Konu Sahibi
nokia 808
arkadaslar nokia 808 almak ıstıyorum bu telefon modelını kullanan arkadaslar bunun puf noktalarını art eksılerını anlatır mı...

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
alma kısaca, ölü sistem parana yazık olur.

yoyofurkan

Üye
kamera çok önemli değilse 701 alabilirsin aynı donanım var

mert972

Üye
Kamera icin mukemmel bence alinabilir isletim sistemi olmus diyen arkads s3 bolumunda bussuru yeni oyunlar var yani all kamera mukemmel(bende kullaniyorum)

technicker

technicker

Üye
Kaçırma derim . Bende kırmızısı var . inanılmaz bi kamera performansı var .
İki kere düşün almadan . Ölü sisteme mi para vereceksin yoksa Ölü piksele mi.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bunun yerine lumia 920 al yine purewiew kamera var

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Kamera icin mukemmel bence alinabilir isletim sistemi olmus diyen arkads s3 bolumunda bussuru yeni oyunlar var yani all kamera mukemmel(bende kullaniyorum)

şöyle düşün bilgisayarın bütün oyunları kaldıralecek kapasitede fakat sen mario oynamaya mahkumsun ? bana bi söylermisin en revaçta olan oyunların hangisini oynayabiliyoruz?

Diğer arkadaşın dediği gibi kamera önemliyse 3-5 kuruş fazla koy 920 al

erdgnblt

erdgnblt

Üye
şöyle düşün bilgisayarın bütün oyunları kaldıralecek kapasitede fakat sen mario oynamaya mahkumsun ? bana bi söylermisin en revaçta olan oyunların hangisini oynayabiliyoruz?

920nin gece çekimleri iyi ancak çözünürlük ve kalite bakımından 808 mükemmel.
İster biraz bekler 41 Mpix Lumia alırsın
İster 808 alırsın ama lumia kadar para ödemezsin
İstersen eğer kamera 41mpix kadar önemli değilse şimdi gidip lumia alırsın :)

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap

Her insanın bir düşüncesi vardır.Neye göre hangi amaçla alacam mantığı.Diğer bilgileri paspasın altına saklamayalım.
Sırf oyun için telefon alınacaksa baştan kaybediyorsun fikir konusunda.808 yeterli denilebilecek oyunları , rahat kullanım kolaylığını multitasking özelliğini kendisinde barındırıyor öldü denilebilecek bir telefon değil yani.Bir telefon daha çok oyundan ziyade Kamera'yı öncelik edinmeli.Hayatda anlıklar vardır her anı anlık kareyle süslemek vardır.Akla gelen diğer özellikler mevcut iken öldü demeyi değilde hakkını verir demeyi bilmek lazım.2016'ya kadar kredisi var.Lumia 920 genel kamerayı karşılamaz.Sırf akşam çekimine dayanıpda telefon önermekde mantıklı değil.Bunun yanında Erdoğan hocamın dediğini gibi netlik karşılaştırmasını yapmak lazım.Işığı yansıtmak bir köşede dursun o noise fotoğraftan anlayan adam için ihtiyacı karşılamaz.

Haziran yada Temmuz Yeni Lumia çıkacak 808'in birçok özelliğinden esinlenilmiş yönünde baskın bir bilgi var.Şayet beklenilmeyi hakediyor.808'e öncelik tanı fakat bir köşede beklet.Bu zaman diliminde genel bir bilgiye sahip olursun tam kavraman adına.
Umduğunu bulamazsın 808'i gönül rahatlığıyla alırsın.Fazla da bulandırmanı tavsiye etmem.Bulandırdıkca dahasını istersin.Şu anki fiyatıyla alacağın telefonda sadece oyun ve yaygın kullanım belirtisini bulursun.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Her insanın bir düşüncesi vardır.Neye göre hangi amaçla alacam mantığı.Diğer bilgileri paspasın altına saklamayalım.
Sırf oyun için telefon alınacaksa baştan kaybediyorsun fikir konusunda.808 yeterli denilebilecek oyunları , rahat kullanım kolaylığını multitasking özelliğini kendisinde barındırıyor öldü denilebilecek bir telefon değil yani.Bir telefon daha çok oyundan ziyade Kamera'yı öncelik edinmeli.Hayatda anlıklar vardır her anı anlık kareyle süslemek vardır.Akla gelen diğer özellikler mevcut iken öldü demeyi değilde hakkını verir demeyi bilmek lazım.2016'ya kadar kredisi var.Lumia 920 genel kamerayı karşılamaz.Sırf akşam çekimine dayanıpda telefon önermekde mantıklı değil.Bunun yanında Erdoğan hocamın dediğini gibi netlik karşılaştırmasını yapmak lazım.Işığı yansıtmak bir köşede dursun o noise fotoğraftan anlayan adam için ihtiyacı karşılamaz.

Haziran yada Temmuz Yeni Lumia çıkacak 808'in birçok özelliğinden esinlenilmiş yönünde baskın bir bilgi var.Şayet beklenilmeyi hakediyor.808'e öncelik tanı fakat bir köşede beklet.Bu zaman diliminde genel bir bilgiye sahip olursun tam kavraman adına.
Umduğunu bulamazsın 808'i gönül rahatlığıyla alırsın.Fazla da bulandırmanı tavsiye etmem.Bulandırdıkca dahasını istersin.Şu anki fiyatıyla alacağın telefonda sadece oyun ve yaygın kullanım belirtisini bulursun.

ben telefonda kamerayı bu kadar önemsemediğim için kendime göre cevapladım orada, açıkcası telefonu fotoğraf makinesi gibi görmek bana saçma geliyor keza 603 nokia akıllı telefonlarda en kötü kamerası olan bu telefondur fakat kamerasından memnunum.

Silinen Üye 2392690

Silinen Üye 2392690

Kapalı Hesap
ben telefonda kamerayı bu kadar önemsemediğim için kendime göre cevapladım orada, açıkcası telefonu fotoğraf makinesi gibi görmek bana saçma geliyor keza 603 nokia akıllı telefonlarda en kötü kamerası olan bu telefondur fakat kamerasından memnunum.

Kendine göre yorumdan ziyade daha çok kızgınlığa kıyasen bir öneride bulunuyormuşsun gibi bir tavır sezdim.Symbian'dan mağlum herkez şikayetci.Kameraya gelirsek öncelik tabiki telefon,görünümü vaad ettikleri benim öncelik vermesi gerekirden kastım oyundan ziyade Kamera bir adım daha önde olmalı.Anlık kareler artık çok daha revaçta bir oyundan alacağın 5 dakikalık zevk uğruna vazgeçmeye değmez yani.Cep telefonlarını kamera mahiyetinde kullanmak saçma gelmemeli uygun gelmeli.2-2.500 Bin Tl'yi Nikon'a,Canon'a bayılmak yerine işinin profesyoneli olmayanlar için cep telefonu ideal niteliğini taşır.Ve 808 gibi bir telefonu Profesyonellerin tercihleri arasında dahi görmek mümkün.Saçma bulduğun nokta Kamera ama işin düştüğü vakit 2.bir alternatifin yok ,kamera arama gibi bir derdin yok.Var olanı yani yanında bulundurduğun telefonu kolayca değerlendirmen mümkün.603'ü kamera yanıyla yorumlayamam fakat seni memnun eden telefonda şahit olduğun görüntü.Bunu bilgisayara aktarıp birde paylaşmak var ipin ucu orda kopuyor.Düşük kalitede olan görüntü yeniden yerle bir oluyor.En azından şu an için en iyi konumunda olan 808 fotoğraf ile uğraşan kullanıcılara açık bir kapıdır.

sek07

Üye
sony android telefonlar içinde kamerası biraz daha iyi yanılmıyorsam :/ ama bir n8 808 etmez...bu saatten sonra symbianda alınmaz 1-1.5 seneye kadar piyasada symbian adı bile geçmiyecek :S

MaxipmaN

Üye
lumia al daha iyi olur

KinG CrazY

KinG CrazY

Üye
Telefonu beğendiysen ve uygulamaları bana yeter diyorsan al istemeyerek s3 alsan ne faydası olur veya seve seve 808 alsan nasıl olur uygulamayla işim olmaz kalite istiyorum diyorsan al bi tane 808 boşver andoidi wp yi :good:

manolyam63

manolyam63

Üye
    Konu Sahibi
yok zaten ben 701 kullanıyorum 808 kamerası ıyı dıyorlar ondan ama sıstem aynı...

erolustun

Üye
Ben 603 kullaniyorum. 603'un kamerasiyla gun isiginda veya aydinlik ortamlarda oldukca basarili sonuclar elde edebiliyorum. Kullanici duzeyinde tatmin ediyor. Dusuk isikli ortamlarda da sonuc neyle kiyasladiginiza gore degisiyor. Arkadasimda flashli ve auto focuslu Htc vardi. Fotografini cekmem icin rica etti. Baktim camur gibi cekiyor. Nokia ile cektigimde sonuc cok daha basariliydi. 808 siradan bir telefon degil. Aslinda telefon ozelligi entegre edilmis bir kamera olarak degerlendirmek gerekiyor. Bu telefonu alacak adam multi medya ozellikleri icin tercih edebilir. Yoksa oyun ve uygulama meraklisi Android'ciler bu telefonun musteri kitlesi degil kesinlikle.

asi!

asi!

Üye
808 kullanıyorum ve çok memnunum. yine aynı durum olsa yine alırım herkesi zevki veya bi telefondan beklent,leri istekleri farklıdır.

gardi

gardi

Üye
kardeş uygulama ve internettte sörf işi sorun değilse al.kamerası videosu ve müzik çalar ses çıkışı harika.sağlamlığına sağlam yalnız andriod cihazlar gibi uygulama bekleme.

hmzgl

hmzgl

Üye
Ben ilk çıktığı zaman yazılım desteğinin kesileceğini bile bile 1500tl verip aldım. Nedenmi bu zaman kadar telefonlar için uyarlanmış bütün donanımlar mevcut eksiği yok fazlası var. Yazılım olarak aldığım zamanın üst düzey mobil cihazlarına göre biraz zayıftı. Ama benim için pek önemli değil. Benim için önemli yanı telefon dışında multimedya ve navigasyon. Bunlarda ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor. Bursa'da mahalle sokak ismi girdiğim zaman istediğim yere götürmüştür. Ve sıra kameraya gelince tek rakibi lumia 1020 olabilir ben kıyaslayamadım.

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
telefon iyi fakat ölü yatırım malesef kısa bir örnekle açıklamak gerekirse rivaldo muhteşem futbolcu ama takıma alırsan ölü yatırım olur çünkü adam 42 yaşında ve en fazla 5 - 6 maç oynar ;)