Büyük ihtimal verirler Kardeşim Orda Artık magaza müdürmüydü neydi Perşembe Günü Gelip Telefonu alabilirsiniz Dedi Verirler herhalde Ya. Bu arada Telefonda Kvk yada genpa hangi garanti Firması ?evet kardeş ama vermezler banada aynısını yaptılar 5 de gelicekti geçen hafta cuma salı günü gelin alın dediler işte salı günü gittim anlattığım gibi oldu..
yok Kardeşim herkes öyle diyor ama Cihazlarda herhangi bir sorun yok. Fiyatta Gayet Uygun.bence alma orası kadar kazık bi firma yok ve kesinlikle alma çok pişman olursun![]()
Hadi ya Geçmiş Olsun .s Kardeşim şans işi birazda belki ondan kaynaklıdır. Hemen yenisini İste 5 ini Bekleme. Aslında Telefonlar Depoda ama böyle diyolar.Arakadaşım lanet girsin bunların yaptıkları işe Allah belalarını versin telefonu açtım brick oldu garanti kabul etmiyo geri götürdüm verdim almadılar zorluk çıkardım aldılar seneti iptal ettirdim lanet girsin bunların yaptıkları işe birdaha evkurdan bişe almıyacam pislk srfsiz herifler heyecan bırakmadılar hala 5 inde size yenisini getirelim diyolar.
yok kardeşim iptal ettirdim lanet olsun serfzlere.
Peki tamam bendede aynısı olmaz inşallah. Ama bi yenisini isteseydin hemen belki o cihaz hatali üretilmiştir. Şans işi yani