------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Böyle bir haber okumadım ben. Google verebilir bu güncellemeyi sadece.

Aynen katılıyorum böyle birşey yok yani direk yükleme yoksa farklı yollardan biz zaten gereken taşımayı yapıyoruz.Ancak Haziran 15 diye tweet attılar sonra düzelttiler haziran ayı içinde arkadasında zaten 4.3 güncellemesini vercekler tabi bunlar sadece sözde :D.Benim şahsi fikrim güncelleme gelecek diye kendimizi heder etmeyelim.Neydi o öyle N8 kullanırken her gece güncelleme mod tüm firmalar böyle, yok oldu olmadı, geldi gelmedi :).Cİhazın keyfini sürün saygılar

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Admin arkadas s4,nin keyfine varmak istiyorum lakin olmadi senin verdigin FERHATIN sygicini 2 kere denedim markete diyor sen söle güzel bir sygic apk,si yapsanda s4 nin keyfi olsa

Ozaman bugün olmassa yarın mutlaka sağlam kendim kullandığım sürümü konu başlığına ekler burayada belirtirim :oke:.Benim gps'e ihtiyacım yok ama sürekli gezdiğimden günde ne kadar mesafe kattediğimi kayıt etmesi için kullanıyorum :oke:

• Beğen
Tepkiler: boncukkom
boncukkom

boncukkom

Üye

Ozaman bugün olmassa yarın mutlaka sağlam kendim kullandığım sürümü konu başlığına ekler burayada belirtirim :oke:.Benim gps'e ihtiyacım yok ama sürekli gezdiğimden günde ne kadar mesafe kattediğimi kayıt etmesi için kullanıyorum :oke:
Sagol dost ellerin dert görmesin

• Beğen
Tepkiler: Nextman
axi58

axi58

Üye
Iphonumu bul tarzi bi program yokmu s4 de lütfen biri cvp versin:((

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Bence artik ust konu olmali

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Iphonumu bul tarzi bi program yokmu s4 de lütfen biri cvp versin:((
Bildiğim kadarıyla samsungapps marketi var googlePlay değil ama tekrar söyleyim orda S4 için görmüştüm oraya bakabilirsiniz.
Bence artik ust konu olmali
Üst konu yeri için sıkıntılı üst kısım biraz kalabalık :) zaten forumda S4 kullanıcıları çoğaldıkça konunun üstte olmasına bile gerek kalmaz :oke:

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Cihazdan memnun musunuz? Lutfen yorumlarinizi yazabilir misiniz arkadaslar. Bende yeni telefon alicam ama cok secenek var alacagim telefon bu telefon hakkinda goruslerinizi sunmaniza gore degisecek. Yorum yapan arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cihazdan memnun musunuz? Lutfen yorumlarinizi yazabilir misiniz arkadaslar. Bende yeni telefon alicam ama cok secenek var alacagim telefon bu telefon hakkinda goruslerinizi sunmaniza gore degisecek. Yorum yapan arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.

Bu telefon ile ilgili söylenecek okadar şey varki :) bir çok telefon kullandım ama şu an ilk sıralarda yer alan tek telefondur Serhan kardeşim tavsiye ederim.Merak ettiğin noktalar varsa sorabilirsin. :oke:

1.Mesaja GPS programı eklenmiştir.Linkler uçmadan indiriniz :)

• Beğen
Tepkiler: boncukkom ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Sait abi simdi soyle elimde nexus 4 bulunuyor. Babam dediki ben kendime s4 alayim olmadi nexus u satarsin sanada aliriz dedi. Ben nexus'dan fazlasiyla memnunum ama satarsam nexusu zarara girecegim. S4 icin deger mi sence? Oyle buyuk bir neden yoksa nexusu degistirmek istemem dogrusu

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kamera ve birkaç sensor sana lazım değilse tabiki Nexus'dan vazgeçmek bence mantıklı olmaz.Ama bence bir showroomda incelemeni tavsiye ederim :oke:

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
O zaman babam alsin bir inceleyeyim ona gore bende s4 alirim :)

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O zaman babam alsin bir inceleyeyim ona gore bende s4 alirim :)
Mantıklı bir karar olur.Zaten sen onu geri vermezsin şimdiden söyleyim.Benim kızımda benden kapmak istedi ama olmazzzz dedim senin için daha erken :D

• Beğen
Tepkiler: Praetor ve MaxiHan
ANIL

ANIL

Admin
Siyah 32 gb modelini bugün almış bulunuyorum. Şuana kadar her şey çok iyi hiç bir sorunlar karşılaşmadım. Sensörler çok iyi çalışıyor bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası. Göz sensörünü çok rahat kullanabiliyorum istediğim gibi.

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Siyah 32 gb modelini bugün almış bulunuyorum. Şuana kadar her şey çok iyi hiç bir sorunlar karşılaşmadım. Sensörler çok iyi çalışıyor bu kadar iyi beklemiyordum açıkçası. Göz sensörünü çok rahat kullanabiliyorum istediğim gibi.

Hoşgeldin artık sende S4'lü oldu demek eee ozaman imza hazırlayalım artık kardeşimde geldiyse :D :sarıl:

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Telefon hakkında hemen kısaca görüşlerimi paylaşayım;

İlk olarak tasarım kesinlikle S3 gibi değil arkadaşlar. Telefonun görünümü beni etkiledi açıkçası. İnanılmaz hafif telefon cepte taşıması çok rahat.

Ekran son derece kaliteli ve net görünüyor. Hiç bir sorun yok.

Sensörler oldukça iyi çalışıyor. İlk başta günlük hayatta kullanılmaz diye düşünüyordum ama kendim denedikten sonra bu düşüncem ortadan kalktı çünkü cihaz çok iyi tepki veriyor. Kullanmayı bilene tabi :oke:

Ses konusunda gayet yeterli seviyede. Kulaklık performansıda bana yeterli geldi baslar güzel geliyor.

Arayüz akıcı arkadaşlar herhangi bir gecikme, donma vs yaşamadım. Rehberde bir sorun yok hızlı açılıyor.

32 gb modelinde kullanılabilir alan 23 gb olarak geliyor hatırlatayım. Güncelleme ile hafıza artacak tabiki.

Şimdilik bu kadar, sorusu olan bilgi almak isteyen herkese doğru ve tarafsız şekilde yardımcı oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan ve Nextman
boncukkom

boncukkom

Üye

Bu telefon ile ilgili söylenecek okadar şey varki :) bir çok telefon kullandım ama şu an ilk sıralarda yer alan tek telefondur Serhan kardeşim tavsiye ederim.Merak ettiğin noktalar varsa sorabilirsin. :oke: Mesaji bulamadimki bari linkler ucmasa buarada sygic gelirmiki herkese selam

1.Mesaja GPS programı eklenmiştir.Linkler uçmadan indiriniz :)
:hmmm

- - - Eklendi - - -

karistirdim herseyi özür

• Beğen
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
:rica:

sefasahin34

Üye
Bu göz sensörleri birtek bendemi düzgün çalışmıyor ?

Üst Alt