hiçbir şeyi olmayan gariban telefonum:( nokia olması:D:D
achambo Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: hiçbir şeyi olmayan gariban telefonum Genişletmek için tıkla ... nokia olması
achambo Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: lumia alırsam Genişletmek için tıkla ... kendine yazık edersin
achambo Üye Konu Sahibi -Akıncı' Alıntı: niye Genişletmek için tıkla ... symbianı ne halde bıraktığını gördükten sonra daha nokia almam ben
-Akıncı' Alıntı: niye Genişletmek için tıkla ... symbianı ne halde bıraktığını gördükten sonra daha nokia almam ben
Hıqh_VoLTaqe27 Üye achambo' Alıntı: sen ordan fırlatıcan ben burdan çarpışacaklar hangisi sağlam kalırsa - - - Eklendi - - - anten Genişletmek için tıkla ... yok arka kameranın küçük camı ama kamera çalışıyo
achambo' Alıntı: sen ordan fırlatıcan ben burdan çarpışacaklar hangisi sağlam kalırsa - - - Eklendi - - - anten Genişletmek için tıkla ... yok arka kameranın küçük camı ama kamera çalışıyo
AtalayAlperen16 Üye Lg l5 2 kapistirak 4. Kattan asfalt a yapisti arka kapak batarya filan cikti umudu kestim suan kullaniyorum cami filan saglam
Lg l5 2 kapistirak 4. Kattan asfalt a yapisti arka kapak batarya filan cikti umudu kestim suan kullaniyorum cami filan saglam