Acil yardım bios dahil pc açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

NextWorld

NextWorld

Üye
    Konu Sahibi
Acil yardım bios dahil pc açılmıyor
Arkadaşlar ne olur yardım edin
Pc stabil halde çalışırken birden bire mavi ekran geldi yaklaşık 0.3 saniye sonra pc kapandı. Açmaya çalıştığımda sadece fan çalışıyo bir yardım edin bios bile yok... Format atıcaktım bios açılmadığı için yapamadım... Olay kısaca açma tuşu ardından hiç bir yazı yok sadece simsiyah ekran bu kadar...

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
aynısı bizim komşuyada oldu 1 hafta önce. ya power ya anakart dedim..
kucakla bilgisayarcıya git.

önce bi bios pilini çıkart resetle dene açılmazsa gidersin :oke:

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
güç kaynağı yetersizliğinden olabilir

pasha14

pasha14

Üye
Mavi ekranlar genellikle ram kaynaklı hatalardır.
Şimdi gelelim senin problemine fan calısıyorsa eğer , powerde sorun olacağını düşünmüyorum. Bios pilini çıkarıp 5 dakika beklersen eğer , biostaki tüm ayarların sıfıra döner ve bazı hatalarda giderilmiş olur. 5 dakika sonrasında bilgisayarını tekrar açmayı dene eğer açılmıyorsa sorun anakartta gibi görünüyor. Son zamanlarda bilgisayarına hiç birşeyler ekledin mi yada iç donanımda değişiklik yaptın mı?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Mavi ekranlar genellikle ram kaynaklı hatalardır.
Şimdi gelelim senin problemine fan calısıyorsa eğer , powerde sorun olacağını düşünmüyorum. Bios pilini çıkarıp 5 dakika beklersen eğer , biostaki tüm ayarların sıfıra döner ve bazı hatalarda giderilmiş olur. 5 dakika sonrasında bilgisayarını tekrar açmayı dene eğer açılmıyorsa sorun anakartta gibi görünüyor. Son zamanlarda bilgisayarına hiç birşeyler ekledin mi yada iç donanımda değişiklik yaptın mı?

Ramler arızalı bile olsa pc açılıp bios ekranını görmesi gerekir. Bip sesi yapar.

Takipçi Satın Al

Üst Alt