HTC One Kutu Açılımı Ve Ön İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

emreli01

emreli01

Üye

Bence one x+ mukemmel bir telefon gule gule kullan pisman olmana gerek yok

Saolun ben karşılaştırma yapmak için teknosa vatan pc gibi yerlere gittim hatta türkcell e gittim gelmedi dediler karşılaştıramadım o yüzden merak ediyorum bariz fark varmı die şuan benim htc one videolarını izledigim kadarı ile one x plus tan artıları çift hoparlör 2gb ram ekran kalitesinn hd olmasına gerek yok bence hd kaliteli ekranlarda gayet netler bu saydıgım 2 artıların dışında fark var mı die merak ettim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Saolun ben karşılaştırma yapmak için teknosa vatan pc gibi yerlere gittim hatta türkcell e gittim gelmedi dediler karşılaştıramadım o yüzden merak ediyorum bariz fark varmı die şuan benim htc one videolarını izledigim kadarı ile one x plus tan artıları çift hoparlör 2gb ram ekran kalitesinn hd olmasına gerek yok bence hd kaliteli ekranlarda gayet netler bu saydıgım 2 artıların dışında fark var mı die merak ettim

Kasasi cok ince ve tamamen aliminyum kaplama. Islemcisi daha guclu. Ama hic pisman olma kardesim cok guzel bir telefon almissin gule gule kullan tekrardan.

emreli01

emreli01

Üye

Kasasi cok ince ve tamamen aliminyum kaplama. Islemcisi daha guclu. Ama hic pisman olma kardesim cok guzel bir telefon almissin gule gule kullan tekrardan.

Teşekkürler

Kasa kalınlıgı konusunda özellikle merak ediyorum Özelliklere göre

Htc One X Plus : 134.36 x 69.9 x 8.9mm

Htc One : 137,4 x 68,2 x 9,3mm

Htc'nin sitesindeki verilere göre One x Plus daha ince ama Htc one videolarda gerçekten ince görünüyor anlamış değilim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Bende yakindan gormedim ama videolarda o sekilde (ince) gozukuyor cidden

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
one kenarlara dogru inceltilmiş. O yuzden daha ince gorunuyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tebrikler Can 20800 izlenme :alkis

Üst Alt