SD kart virüsü!

Sponsorlu Bağlantılar

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
SD kart virüsü!
Merhaba arkadaşlar benim sd kartım samsung markalı sanırım virüs bulaşmış kartı telefon okumuyor pc ye takıp biçimlendir yaptığım da ise biçimlendirmiyor.. 64 gb ve orjinal olmasa uğraşmazdım bi öneriniz varmı?

avast

avast

Üye
aynı sorun bendede var 5 tane hafıza kartım bozuldu acılmıoyor ne bicimleniyor nede acılıyor virus dediler ilk basta bi acıldı tekrar gitti yardım

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Akıllı telefon olmayan bir telefona takıp biçimlendirmeyi dene. Bu şekilde virüs varsa etkisiz kalacaktır. Çünkü engelleyecek bir işletim sistemi kalmayacak :) Senin adına üzüldüm ama mutlaka biri çözüm bulacaktır buradan. Ya da kartın altın sarısı tarafına zarar vermeden temizlemeyi dene.

avast

avast

Üye
yok ben nokia s40 cihazdada denedim java samsung dfada denedim olmuyor

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapacaz şimdi 64 gb sd pahalı diye hatırlıyorum 110 tl aşmıstım onu..

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Aynı sorun bende de var disk yazmaya karşı korumalı diyor hatta çözemedim ben de bunu :hmmm

akenad

akenad

Üye
Minitol partion ile biçimlendirmeyi denedin mi?

avast

avast

Üye
abi bicimlendir diyorum pc donuyo

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
3. parti disk biçimlendirme programı kullanmayı deneyiniz.

andezitt

andezitt

Üye
Aynı sorun bende de var disk yazmaya karşı korumalı diyor hatta çözemedim ben de bunu :hmmm

Yazmaya karşı korumalı diyosa h.kartının adaptörünun yanında lock diye bişey var asagidaysa yukarı yukardaysa aşağı yapıp tekrar biçimlendirmeyi denesen ya bi öyle değil miydi o?

Massbattle

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş o programların linki varsa aabilirmisin?