Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SD kart virüsü!
Sponsorlu Bağlantılar
Massbattle
Üye
Konu Sahibi
SD kart virüsü!
Merhaba arkadaşlar benim sd kartım samsung markalı sanırım virüs bulaşmış kartı telefon okumuyor pc ye takıp biçimlendir yaptığım da ise biçimlendirmiyor.. 64 gb ve orjinal olmasa uğraşmazdım bi öneriniz varmı?
avast
Üye
aynı sorun bendede var 5 tane hafıza kartım bozuldu acılmıoyor ne bicimleniyor nede acılıyor virus dediler ilk basta bi acıldı tekrar gitti yardım
GuiTaRisT111
Üye
Akıllı telefon olmayan bir telefona takıp biçimlendirmeyi dene. Bu şekilde virüs varsa etkisiz kalacaktır. Çünkü engelleyecek bir işletim sistemi kalmayacak Senin adına üzüldüm ama mutlaka biri çözüm bulacaktır buradan. Ya da kartın altın sarısı tarafına zarar vermeden temizlemeyi dene.
avast
Üye
yok ben nokia s40 cihazdada denedim java samsung dfada denedim olmuyor
Massbattle
Üye
Konu Sahibi
Ne yapacaz şimdi 64 gb sd pahalı diye hatırlıyorum 110 tl aşmıstım onu..
1STayTRue35
Üye
Aynı sorun bende de var disk yazmaya karşı korumalı diyor hatta çözemedim ben de bunu
Yazmaya karşı korumalı diyosa h.kartının adaptörünun yanında lock diye bişey var asagidaysa yukarı yukardaysa aşağı yapıp tekrar biçimlendirmeyi denesen ya bi öyle değil miydi o?