Sevgili benim neyime ki...

Sponsorlu Bağlantılar

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Sevgili benim neyime ki...
Hiçbir şeyim yok. Ne bi çevrem, ne güvenebileceğim bi arkadaşım, ne sosyal bi hayatım, ne bana kız ayarlasana la diyebileceğim bi arkadaşım, ne tipim var, ne kalıbım var, ne gücüm var.
Bunlara rağmen hala ümit edip kız ayarlamaya sevgili yapmaya çalışıyorum. Gerçekten çok safım. Facebook'ta yaşadığım yerdeki 10 kişiyi ekliyorsam 8'i reddediyo ikisi kabul ediyo. Mesaj atıyorum biri hiç cevap vermiyo diğeri tersliyo. Ama ne hikmetse taa uzaktaki kızla kanka bile oluyoz. Çok safım bu çirkinliğimle kim bakar ki bana. Gencim ama daha bi kızın bile elini tutup dolaşmadım. Bu imkansız da zaten.
Yalnız kalmaya mahkumum ben...

emreolol

Üye
ne alaka yav boyle senin gibi gencler yanlis dusuncede bilmem tipim yok param yok kiz yok suram kirik buram kirik yav kardesim facede ne isin var sen bilgisayar karsisina gecersen tabi asosyal olursun cik disari gez dolas biseyler yap.okuyorsan eger,calis paran olursa kizda gelir arkadasta olur bak.ben parani seven kiz degil yada paran icin yaninda dolssan arkadas demiyorum gercek dostun olur.okulda yapilan turnuvalara katil yarismalara katilmaya calis aktif ol yani anlatabildimmi? birak su face twitter cilginligini...

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
ne alaka yav boyle senin gibi gencler yanlis dusuncede bilmem tipim yok param yok kiz yok suram kirik buram kirik yav kardesim facede ne isin var sen bilgisayar karsisina gecersen tabi asosyal olursun cik disari gez dolas biseyler yap.okuyorsan eger,calis paran olursa kizda gelir arkadasta olur bak.ben parani seven kiz degil yada paran icin yaninda dolssan arkadas demiyorum gercek dostun olur.okulda yapilan turnuvalara katil yarismalara katilmaya calis aktif ol yani anlatabildimmi? birak su face twitter cilginligini...

doğru söylüyorsun ama diyorum ya çevrem yok. En yakın arkadaşım bile ben hal hatır sormasam dönüp bakmıyor. Çalışayım desem o da olmuyor. Daha bi yaz bile çıkıp çalışamadım. İş bulduğum halde hemde. Elimde olan birşey yok.

emreolol

Üye
doğru söylüyorsun ama diyorum ya çevrem yok. En yakın arkadaşım bile ben hal hatır sormasam dönüp bakmıyor. Çalışayım desem o da olmuyor. Daha bi yaz bile çıkıp çalışamadım. İş bulduğum halde hemde. Elimde olan birşey yok.

calis derken ders calis dedim disardaki isleri birak ihtiyacin yoksa.muhendis ol doktor ol bisey ol yani kazanip git merak etme zaten universitede arkadas desen zaten bikicaksin onlardan kiz arkadasi desen bak soyluyorum sana %99 kiz arkadsin olur yani imkani yok olur.sinif kac bu arada

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
calis derken ders calis dedim disardaki isleri birak ihtiyacin yoksa.muhendis ol doktor ol bisey ol yani kazanip git merak etme zaten universitede arkadas desen zaten bikicaksin onlardan kiz arkadasi desen bak soyluyorum sana %99 kiz arkadsin olur yani imkani yok olur.sinif kac bu arada

lise 3. Ama yok olmaz o zaman da olmaz.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Kendini geliştir.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Simdiiiik. Hangi ildesin.
Ve yazin napiyosun.
Iki secenegin var ya beni ekliceksin yada camdan atlicaksin.

emreolol

Üye
bakim yap kendine gore sac stili bul modayi takip et bak kesin takip et ama giyebilecegin en iyi elbiseleri giymeye calis cool ol her zaman parfum kullan.olur nasil olmaz universite kuz dolu yav oldugu zaman gorursun 1 yilin kaldi zaten az kaldi calis bak meslegin olursa istedigin sey olur yok iyi meslegin olmassa vay haline.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Simdiiiik. Hangi ildesin.
Ve yazin napiyosun.
Iki secenegin var ya beni ekliceksin yada camdan atlicaksin.

muğla denen lanet ildeyim. Yazın mecburen evdeyim. İstek gönderdim

- - - Eklendi - - -

bakim yap kendine gore sac stili bul modayi takip et bak kesin takip et ama giyebilecegin en iyi elbiseleri giymeye calis cool ol her zaman parfum kullan.olur nasil olmaz universite kuz dolu yav oldugu zaman gorursun 1 yilin kaldi zaten az kaldi calis bak meslegin olursa istedigin sey olur yok iyi meslegin olmassa vay haline.

Dediklerin doğru da bilmiyorum bakımlı değilim hiç :( ama şu saatten sonra olmaya çalışacağım

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
muğla denen lanet ildeyim. Yazın mecburen evdeyim. İstek gönderdim

- - - Eklendi - - -

Dediklerin doğru da bilmiyorum bakımlı değilim hiç :( ama şu saatten sonra olmaya çalışacağım

lan muğla mı berbat bodrum tatil yeri be.Ben bu sene inşallah muğlayı seçecem üniversite için çok güzel bir yer değerlendir.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
lan muğla mı berbat bodrum tatil yeri be.Ben bu sene inşallah muğlayı seçecem üniversite için çok güzel bir yer değerlendir.

gezdiğim tozduğum mu var abim bile gezmeye götürmüyo tek başıma mı dolaşıyım bodrum marmarisi

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Sende özgüven kalmamış bitmişsin sen kardeş bi insan kendine güvenmez mi bi insan kendini tanımaz mı elinden birşey gelmez mi bişeyler yapmak istemez mi değişmek istemez mi sen böyle gidersen hiçbişey yapamazsın.

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Sende özgüven kalmamış bitmişsin sen kardeş bi insan kendine güvenmez mi bi insan kendini tanımaz mı elinden birşey gelmez mi bişeyler yapmak istemez mi değişmek istemez mi sen böyle gidersen hiçbişey yapamazsın.

Ne yapmam gerekiyor onu bilmiyorum işte.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
gezdiğim tozduğum mu var abim bile gezmeye götürmüyo tek başıma mı dolaşıyım bodrum marmarisi

sınıfta en iyi olduğun kişiye söyle bi işim var benle gelirmisin hem dolaşmış olursun hem o arkadaşla samimi olursun bide önce erkek arkların olsun sonra kızlara bak öle tek dolaşan kişilere bakmazlar

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
sınıfta en iyi olduğun kişiye söyle bi işim var benle gelirmisin hem dolaşmış olursun hem o arkadaşla samimi olursun bide önce erkek arkların olsun sonra kızlara bak öle tek dolaşan kişilere bakmazlar

yani doğru diyon. Sınıftaki çoğu arkadaşla samimiyim espri yapım gülüşüp eğleniyoruz ama işte dost denilemez

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Bakicam birazdan yemek isini hallediyorum.
Ben ankaradayim fakat sanslisin ki muglada subem var (kardesim orda okuyor)
Zaten cagiriyodu muglaya. Seni biz bi tornaya sokalim kendine gel.
Ayrica mugla gercekten berbat.
Bodrum baska bi yer. Mugla merkez kadar sikici ve yer gormedim ben.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
biz mi sana diyecez bide öle yalaka olma yani hepte gel kantine gel artık gezelim deme bi arksdaşım var senin gibi çocukla biraz konuştum hemen kanka olduk yani öle sanıyor hemen ümitlenme artık birşey demicem sen halledecen bide en büyük koz kaliteli gerçekten komik espiri yapmak gerektiğindede cidi olman

davy_jones

Üye
    Konu Sahibi
Bakicam birazdan yemek isini hallediyorum.
Ben ankaradayim fakat sanslisin ki muglada subem var (kardesim orda okuyor)
Zaten cagiriyodu muglaya. Seni biz bi tornaya sokalim kendine gel.
Ayrica mugla gercekten berbat.
Bodrum baska bi yer. Mugla merkez kadar sikici ve yer gormedim ben.

bende merkezde kalıyorum işte kaç yaşında kardeşin gerçekten çok sıkıcı

- - - Eklendi - - -

biz mi sana diyecez bide öle yalaka olma yani hepte gel kantine gel artık gezelim deme bi arksdaşım var senin gibi çocukla biraz konuştum hemen kanka olduk yani öle sanıyor hemen ümitlenme artık birşey demicem sen halledecen bide en büyük koz kaliteli gerçekten komik espiri yapmak gerektiğindede cidi olman

Asla kimsenin o kadar yalakası olmadım. Çok kişiyle tartışıp küstüm ama hepsinde de birşey olmamış gibi şaka maka yapıp düzelttik arayı. Bi arkadaşımla daha bi ara küstüm. O da bende bi ayı geçik konuşmadık en sonunda dedi böyle böyle. Hiç bi zaman gidip yavşamadım.

qarzulocne

qarzulocne

Üye
Kardesim dedigime bakma. Arkadasim canim dostum. Bnle ayni 22