S3 bile son güncellemelerini alıcak bitecek... S3 mini bu saatten sonra zor güncelleme alır, alırsa küçük çaplı şeyler olur. Android 5 filan bekleyin derim.
Oyun bağımlısı demişsiniz o zaman WP almaması mantıklı.
LG ile Mini arasında ben LG'nin işlemcisinin daha güçlü olduğunu düşünüyorum ama çok fark olmaz. 1GB ram iyidir ikisi de sorun yapmaz.
LGnin ekranı daha büyük oyun açısından iyidir (PPİ düşmüyor, çözünürlükte yüksek olduğundan sorun yok.) LGnin IPSsi samsungun amoledinden iyidir benim fikrim, LGnin dahili hafızası 4gb ama sd kart 32ye kadar sorun yok yani =) 32 ya da 16 vatandaşın kullanımına bağlı, hiç sorun yapmaz. Oyunları filan taşırsınız zaten sdye.
LG diyorum.
O açıdan sorununuz olmaz.ikisinide çevrede kullanan insan var ama s3 mini daha önde hem uygulama bulma kolaylığı yönünde hemde samsung güncelleme desteği olarak ama lg'nin ekranı daha iyi buda kesin ben samsung seçerdim.

S3 mini android 4.2 guncellemesini garanti alacak hatta 2 gun once filan hazirlik guncellemeside geldi l9 u bilemiyorum ama ayrica android 5 ide sayili cihazlar alacak hatta belki s2 ye bile vermicek
Üstte de yazdım: Kesin bir bilgim yok, tahmini konuşuyorum ama ben s3mininin bu saatten sonra güncelleme alacağını sanmıyorum.
Uygulama hepsine bulur android bu. Gir google a yaz çıksın. Ya da apkmania var. Muziwhan reis var. Blackmarkt var. Var da var![]()

Kullanıma göre her telefon ısınır. Ama, bazıları fazla ısınabiliyor (mesela galaxy s2) , bunların ısınma sorunu var mı bilgim yok.
Uygulamalar samsungda hafıza kartına kurulmuyor, lgyi bilmiyorum ama sonyde kuruluyor. Samsungda önce root yapmak, sonra bir program aracılığıyla uygulamaları hafıza kartına kurabilirsiniz. LGde ise bilmiyorum ama ya sony gibidir direk kurabilirsiniz, ya da samsung gibidir kendiniz uğraşır, kurarsınız. Uğraşır dediğim zor bir iş değil. Yani bir şekilde kuruluyorO açıdan sorununuz olmaz.
Yarısı MC4 gibi büyük oyunlar. Tableti varken neden oyun telefonu alıyor derseniz tabletin büyüklüğünden şikayetçi. İstediği yere götüremiyor. İşte bu yüzden telefon almak istiyor. Tableti de satacakmış. Tableti satacaksan Galaxy S2 falan alabilirsin dedim. Çok kararsız olduğunu söyledi. Öneri için tekrar teşekkürler...Ama ben hafıza sıkıntısı çekeceğini düşünüyorum. Oyun bağımlısı dediysem harbiden oyun bağımlısı yani. Tabletinde abartmıyorum 5 sayfa oyun varYarısı MC4 gibi büyük oyunlar. Tableti varken neden oyun telefonu alıyor derseniz tabletin büyüklüğünden şikayetçi. İstediği yere götüremiyor. İşte bu yüzden telefon almak istiyor. Tableti de satacakmış. Tableti satacaksan Galaxy S2 falan alabilirsin dedim. Çok kararsız olduğunu söyledi. Öneri için tekrar teşekkürler...

. Oyunlar şu an için tatmin edici , program desen gayet güzel uygulamalar mevcut. Sadece 512 mb ramli telefonlar da yeni yüksek boyutlu oyunlar sıkıntı çıkartabilir. (oyun geliştirici firmaların iş guzarlığı).
L9 da S3mini de çok da bir oyun telefonu değildir ki. İdare edecektir ama. Eğer çok psikoysa ben ikisini de önermem. 5sayfa oyun da nasıl 5sayfa oyun? Nasıl bağımlı? Mesela dead trigger oynuyor, ama grafikte değil. Sorun eder mi? Ederse ikisini de almasın. Para biriktirsin...![]()
![]()
O zaman önerebileceğiniz bir cihaz var mı?Wp8 neden istemiyor merak ettim açıkçası. Yeni ve gelişime açık bir sistem netice itibariyle. Oyunlar şu an için tatmin edici , program desen gayet güzel uygulamalar mevcut. Sadece 512 mb ramli telefonlar da yeni yüksek boyutlu oyunlar sıkıntı çıkartabilir. (oyun geliştirici firmaların iş guzarlığı).
Arkadaş aklına yatan telefonu alsın. Öneri işinde bir sürü marka ve model gelir kafası karışır.
Benim Lumia 620'den marketi gezdirdim biraz. Sonra telefonu aldı elimden. Daha bırakmıyor telefonun içine düştü hala oyun oynuyor
Bıraktım kendi haline.
Vermez bence de. S3 alabilir ama son güncellemesi olur. Eskilerden desteği çekecek ki yeniler önde olsun. Kötü bir politika ama böyle.
İkinci el kazıklanmayın. 
Hem arayüz karışık hem de güzel olan oyunlar ücretliymiş. Kendisi söylediBenim Lumia 620'den marketi gezdirdim biraz. Sonra telefonu aldı elimden. Daha bırakmıyor telefonun içine düştü hala oyun oynuyor
Bıraktım kendi haline.
Menu ve ara yüz gayet kolay. Sen onun aklına gir wp8 aldır. Lumia 620 bu kadar içine düştü ise 720 yi elinden bırakmaz
