Telefonu değiştireyim mi?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu değiştireyim mi?
Evet arkadaslar bende nexus 4 var ama lg optimus g ye resmen aşık oldum :D sizce lg optimus g falan mı alayım yoksa yeni bir tablet mi?

oguztz

Üye
Bence htc one al =D

Kerim.

Kerim.

Üye
elindeki telefon zaten cok iyi degistirmem ben olsam.biraz daha beklerim

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Nexus'u çok seviyorum ama optimus g çok güzel bir tasarimi var resmen al beni diyor. Ayrica soyle bir durumda var nexus u babama verebilirim. Bana xperia neo kalicak yeniden. Cunku nexus babamindi alisamadigi icin degismistik

by-pegasus

Üye
bence değiştirme nexus ayrıcalıktır

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
aynı durum bendede var benimde htc one çok hoşuma gitti bence optimus g yi al ama beklentilerini karşılıyorsa al yoksa nexus bırakılmaz hacı

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Babam simdi nexusa geri cokerse diye korkuyorum (gerci nexus onundu ben cokmustum :D )

Invoke

Invoke

Üye
Baban nexusu geri alırsa düşünürsün, bence şuan telefon alınacak zaman pek değil ki elinde tel. dandik değil, babana kaptırma derim.

MrExpert

MrExpert

Üye
Nexusta kal :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Babama kaptirmamaya calisiyorum zaten su an :D ama buyuk ihtimal alicak geri. Zaten iki durum soz konusu ya o yeni telefon alacak yada o nexusu alicak ben yeni telefon alicam

fk555897

fk555897

Üye
Telefonun zaten şimdiki oyunları rahatlıkla kaldırabilecek bir telefon. Telefonunu uzun ömürlü kullanabilirsin. Laptobun yoksa iyi bir tablet almanı tavsiye ederim.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Laptopum var ama aklimda laptopu satip surface pro almak var. Ayrica ben zaten cok nadir oyun oynuyorum

fingerback5

fingerback5

Üye
Nexus candır LG ye para kaptırmamak lazım Türkiye ye önem vermiyorlar zaten.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Beyler babam geri aldı nexus'u simdi adam gibi bir telefon almam gerekicek yine

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Hic sorma ya feci moralim bozuk :/ neyse olmadi gidip aynisindan alirim ama benim aklimda nedense lg optimus g var

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlar için teşekkürler büyük ihtimalle s3 alacağım yada nexus 4. Lg optimus g var hala düşüncelerim arasında.

Takipçi Satın Al

Üst Alt