evet android link varmi kardesim

var veriyimmi linki internetinde vardir herhal?
Google playde yok mu
ama emre bu parayi telefona gondermiyor banka kartim yok
olmasina gerek yok yunus kardes simdi sana anlatayim senin banka hesabi veya banka kartina ihtiyacin yok para yatirirken telinde lira varsa zaten telden yatirican para cekerkende bankamatikten cekersin kartsiz islem bolumu var oraya girip mislideki kullanici numarasi ve senin telefon numarani giriyon onay kodu gelecek onay kodunu bankamatige yaz ve cek parani bu kadar baska soru varsa sole aklinda takilan?
- - - Eklendi - - -
senin misli deki hesabina yatiriyor yani

yorulup yazmissin cok tsk ederim bir kucuk soru takildi aklima kulanici numarasi nerde yaziyor kulanici numarasi kulanici adimi bide bu bankamatik ziraat bankasi bankamatik oluyomu bide onay kodu nereye gelcek![]()

onemli degil kardes mislide kullanici adinin ustune bas cikiyodu zaten bilgilerin garanti bankasi ve is bankasinda oluyodu digerlerini denemedim.bankamatikte kullanici numarasini yazdiktan sonra telefon no isticek onu yazdiktan sonra(((telefona)))onay kodu geliyor onay kodunu yazdiktan sonra cekecegin para miktarini yaz cek parani bu kadar![]()

Allah razi olsun dostum anladim![]()
hepimizden razi olsun onemli degil kardes yanlis anlama bu kadar anlattim sucluluk duygusu basti beni son karar gene senin ama oynamasan gercekten daha iyi karar senin ama...

kardesim soyle bir durum var cok merak ediyom ondan bir iki defa oynamak istiyorum kaybedersem zaten artik oynamam![]()

iphone 5 adnroid sıfır 370 TL Kaçırma Bu Fırsatı.!
oyle degil iste kaybettikce hirslaniyor insan dene belki de cok kazanirsin![]()