Diğer Klasörü Sorunu Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Diğer Klasörü Sorunu Yardım

Arkadaşlar diğer klasörü 3.2GB oldu kapasite kontrolü de bi işe yaramıyor formattan başka çaresi yok mu bunun? Format atınca da bir çok sorunla karşılaşma ihtimalim varmış sanırım.

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Bununla ilgili onlarca konu açıldı ve yedekleyip sonrasında format atmaktan başka çaresi yok diye biliyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bence sakın format atmayı denemeyin. Yedekten geri dönüş çok sıkıntı oluyor.

Lumia kapasite kontrolü ile sola çekip temizlik yapın , birde Explorer geçmişini temizlemeyi yapın. Geçici olsa da küçük bir yer açar..

Lumia820

Lumia820

Üye
geçmiyor bende en son 15 mb boş hafızam kaldı sonra sıfırladım aynı uygulama ve oyunlar yüklü 4gb hafızam oldu hiç bir şey fayda etmiyor ya öyle devam yada ...

sympatico

Üye
allah belelarını versın samsungunda nokia nın htc nin de sonyninde kımse kusura bakmasın ama bu konu yuzunden delı oluyom ya bu 3.haftası telefonun dıger klasoru sımdıden 4gb oldu
madem telefonun hafızası 8 diyosun ama 2sini sistem kullanıyo ne geregi var kandırmanın ıllakı 8 dıyeceksen 10 gb koy 8 gb kalsın tamam diyelim anlayışla karsılayalım

alıcam dıyelim galaxy s4 16 gb olanını ama boş alan 9gb mış boyle olmaması lazım ayıptır sırf kandırmaca

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Kapasite kontrolü 200mb temizliyor uygulamadan çıkınca da aynen geri geliyor arkadaşlar haklı ayda bir format atmak gerekecek demek ki

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
En azından kapasite kontrolü sende çalışıyor. Bende oda yok. Daire boş boş dönüp duruyor..

smltrl

Üye
    Konu Sahibi
Ben de dönüyor yana çekince düzeliyor betayı yükledim p da aynı. Ali kemal abi sorun olur mu format atsam açılmama falan?

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
En azından kapasite kontrolü sende çalışıyor. Bende oda yok. Daire boş boş dönüp duruyor..

Malesef bendede çalışmıyor umarım güncellemeyle düzeltirler ne yaptıysam çalışmıyor ve diğer klosörü 5gb oldu benim fenalardayım

- - - Eklendi - - -

Magazadan "Lumia Pusher" uygulamasını yükle. Onunla butun Nokia sistem ve beta uygulamalarina ulaşabilirsin.

Çok sağolasın abi sayende düzelttim halletim sorunumu :)

sebahattinART

sebahattinART

Üye
daha bir hafta önce sıfırladım şuan 3GB oldu.

Takipçi Satın Al

Üst Alt