3.0.8 kernel yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

tapatalk

tapatalk

Üye
4.2.2 orjinal kernel kaynakları yayınlanmadı. Temasek kernel sadece CM10.1 içindir.
nasıl yani ben bütün kernelleri stock veya bütün custom romlarla karıştırıyorum bi sıkıntı olmuyo. bu kernellerin optimize çalıştığı romlar mı var?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yani ben bütün kernelleri stock veya bütün custom romlarla karıştırıyorum bi sıkıntı olmuyo. bu kernellerin optimize çalıştığı romlar mı var?

Evet. Mesela Temasek rom & kernel. Sıkıntı olmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
3.0.80 destekli CyanCore 2.6.8 kernel ile mi alakalı yoksa Cm10.1 in 27/05/2013 nightly sürümünden mi anlayamadım henüz ama i9000 daha akıcı çalışmaya başladı. Ram kullanımı ve normal kullanımdaki batarya sıcaklığı da 2-3 derece daha düşük sanırım şuan. 3.0.79 ile 3.0.80 arasında bu kadar fark yaratacak bir değişim var mı ki? Her zamanki güncellememden farklı bir işlem de yapmadım. Neden böyle oldu bilemiyorum ama iyi ki de oldu :ehe

PriZm

PriZm

Üye
3.0.80 destekli CyanCore 2.6.8 kernel ile mi alakalı yoksa Cm10.1 in 27/05/2013 nightly sürümünden mi anlayamadım henüz ama i9000 daha akıcı çalışmaya başladı. Ram kullanımı ve normal kullanımdaki batarya sıcaklığı da 2-3 derece daha düşük sanırım şuan. 3.0.79 ile 3.0.80 arasında bu kadar fark yaratacak bir değişim var mı ki? Her zamanki güncellememden farklı bir işlem de yapmadım. Neden böyle oldu bilemiyorum ama iyi ki de oldu :ehe
kernel farkı.

3.0.8 kerneli ile büyük optimizasyon geleceği zaten söyleniyordu.Bundan sonraki kernellerde hız artışı devam edecek.

- - - Eklendi - - -

Evet. Mesela Temasek rom & kernel. Sıkıntı olmayabilir.
Sence S3 için Googy kernelmi daha iyi yoksa Temasek mi?

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi

kernel farkı.

3.0.8 kerneli ile büyük optimizasyon geleceği zaten söyleniyordu.Bundan sonraki kernellerde hız artışı devam edecek.

- - - Eklendi - - -

Sence S3 için Googy kernelmi daha iyi yoksa Temasek mi?

Temasek önde. Googy daha acemi iyi yapamıyor :D

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei Y200e 3.0.8 kerneli çıktı ama buglu kerneli decompile etmeyi bileniniz varmı?

Dampierre

Dampierre

Üye
Dorimanx s2 icin 3.11.Y kullaniyor. Sanirim baska hicbir android cihazda yok.

Takipçi Satın Al

Üst Alt