Selamun aleyküm :)
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: aleyküm selam burak nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah mücahit seni sormalı
-Akıncı' Alıntı: aleyküm selam burak nasılsın Genişletmek için tıkla ... Eyvallah mücahit seni sormalı
Akıncı Üye 1STayTRue35' Alıntı: aleyküm selam hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Eyvallah mücahit seni sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim kardeşim aras abi filan nerede ?
1STayTRue35' Alıntı: aleyküm selam hayırlı geceler. Genişletmek için tıkla ... sanada hayırlı geceler - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Eyvallah mücahit seni sormalı Genişletmek için tıkla ... bende iyiyim kardeşim aras abi filan nerede ?
Akıncı Üye asi_gen07' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hayırlı geceler
asi_gen07' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... aleyküm selam hayırlı geceler
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: sanada hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bende iyiyim kardeşim aras abi filan nerede ? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorumki kardeşim - - - Eklendi - - - Yeni gelenler hoşgeldiniz
-Akıncı' Alıntı: sanada hayırlı geceler - - - Eklendi - - - bende iyiyim kardeşim aras abi filan nerede ? Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorumki kardeşim - - - Eklendi - - - Yeni gelenler hoşgeldiniz
qarzulocne Üye asi_gen07' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu alel haziruun
asi_gen07' Alıntı: selamün aleyküm hayırlı geceler herkese.. Genişletmek için tıkla ... Ve aleykum selam ve rahmetullahi ve berekatuhu alel haziruun
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler buralardayım .Burak misafirlere çay verdinizmi ? Genişletmek için tıkla ... Sanada abi hemen geldi çaylarınız buyrun efendim kapın birer tane afiyet olsun - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: burak'ım ben yatıyorum göz kapaklarım kapanmak istiyor Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim Allah'a emanet - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: burak'ım ben yatıyorum göz kapaklarım kapanmak istiyor Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim Allah'a emanet
Nextman' Alıntı: Herkese hayırlı geceler buralardayım .Burak misafirlere çay verdinizmi ? Genişletmek için tıkla ... Sanada abi hemen geldi çaylarınız buyrun efendim kapın birer tane afiyet olsun - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: burak'ım ben yatıyorum göz kapaklarım kapanmak istiyor Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim Allah'a emanet - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: burak'ım ben yatıyorum göz kapaklarım kapanmak istiyor Genişletmek için tıkla ... İyi geceler kardeşim Allah'a emanet
Nextman Emekli Yönetici İsmail' Alıntı: sait abi ben sana çay verdim ama içmediN Genişletmek için tıkla ... İçtim ismail'im olurmu öyle şey
İsmail' Alıntı: sait abi ben sana çay verdim ama içmediN Genişletmek için tıkla ... İçtim ismail'im olurmu öyle şey
Joker Emekli Yönetici achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin Semih
achambo' Alıntı: selamun aleyküm nasılsınız Genişletmek için tıkla ... Ve aleyküm selam hoşgeldin Semih
Joker Emekli Yönetici Nextman' Alıntı: İçtim ismail'im olurmu öyle şey Genişletmek için tıkla ... Abi sen İstanbul'a gelde gerçeğini ısmarlayalım olmuyo böyle sanaldan
Nextman' Alıntı: İçtim ismail'im olurmu öyle şey Genişletmek için tıkla ... Abi sen İstanbul'a gelde gerçeğini ısmarlayalım olmuyo böyle sanaldan