disk temizleme yaptım ve sonuç :(

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
disk temizleme yaptım ve sonuç :(
arkadaşlar disk temizleme yaptım ve belgelerim de ki herşey gitti. Hoca gitmez dedi ben de yaptım ama bütün belgelerim gitti. Oyun kayıtları ders notları falan. Geri gelmez mi :(

sena5135

sena5135

Üye
bende eski pcimde disk temizleme yaptım bende kullandığım dosylar gitmemişti. sen nasıl ve nerden yaptın?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Programın ismini bilmiyorum ama muhabbet esnasında arkadaşım bir program ile 2002 yılındaki dosyaları bile bulabildigini söylemişti o kadar format atmış olmasına ragmen. Araştırıp o programla kurtarabilirsin.

sena5135

sena5135

Üye
Programın ismini bilmiyorum ama muhabbet esnasında arkadaşım bir program ile 2002 yılındaki dosyaları bile bulabildigini söylemişti o kadar format atmış olmasına ragmen. Araştırıp o programla kurtarabilirsin.
galiba recuva tarzı programlardan basediyosun onlar olumlu sonuç veriyo

Buraxlive

Buraxlive

Üye
galiba recuva tarzı programlardan basediyosun onlar olumlu sonuç veriyo

Büyük ihtimalle onlardır. Google'a " Harddisk silinen verileri kurtarma " yazarak aratırsan bişeyler bulabilirsin .

Akıncı

Akıncı

Üye
recovery my files ya da recuva idi sanırım geri getirebişirsin

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
bende eski pcimde disk temizleme yaptım bende kullandığım dosylar gitmemişti. sen nasıl ve nerden yaptın?

Normal windows un kendi disk temizlemesinden yaptım. Ayrı bir program kullanmadım.

- - - Eklendi - - -

recuva ya bakıyim bi teşekkürler yorumlarınız için

Invoke

Invoke

Üye
Normalde gitmemesi lazım. Recuva ben kullandım bir kaç kez. O kadar eskiyi de kurtaramıyor bazen 2hafta öncesini bile kurtaramaz. Bazen 2ay öncesini kurtarır. Onun enteresan bir sistemi var tam bilmiyorum ama silen şeyin üzerine yeni bir şey yazılıyor sanırım*. Öyle olunca geri çeviremiyor... Recuvayı bir deneyin de tek tek bulmanız lazım, öyle bir saat öncesine filan almıyor yani.
Acaba sistem geri yükleme yapılsa geri gelmez mi?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye

Biraz fazla saçmalamış...
Üzerine yeniden veri yazılmadığı sürece kurtarılabilir. Kesin birşey söylenemez.

Takipçi Satın Al

Üst Alt