HTC One Kutu Açılımı Ve Ön İnceleme

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
Hayırlı olsun. Güzel cihaz :D

MrExpert

MrExpert

Üye
Cihaz genel olarak gayet hoş Arka kısmın tasarımı gerçekten çok hoş :) aliminyum kasa olmasıda büyük avantaj hafiflik bakımından streo hoperlör olmasıda çok iyi ancak Beats Kulaklık kutuya konmaması Bence olmamış :kotu: Yeni sense arayüzüde Kullanışlı olmuş.

andacafs

Üye
Gerçekten bahsedildiği kadar stabil mi merak ettim.cihazda zaman içinde herhangi bir yavaşlama fark ettiğinde yazarsan sevinirim.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gerçekten bahsedildiği kadar stabil mi merak ettim.cihazda zaman içinde herhangi bir yavaşlama fark ettiğinde yazarsan sevinirim.

Gayet stabil . Ben cihazi hiç kapatmadan kullanıyorum ve herhangi bir yavaşlama görmedim

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
Güzel bir inceleme olmuş eline sağlık :) Bu telefonu çok beğendim gerçekten gerek tasarım gerek donanım gerekse yazılım her açıdan hoşuma gidiyor.

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
benimde çok hoşuma gidiyor bir s4 kullanıcısı olarak söylüyorum :)

CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk: kamerasını çok merak ediyorum ya :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Su an cihazdan memnun musunuz? Benimde hic hesabimda yokken telefon degistirmem gerekti yani sizce bunu almali miyim?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Haftaya sinavlarim biter bitmez alicam telefon ama bakalim htc one mi lg optimus g mi olur onu bilemem :) Aldigimda buraya yazarim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Haftaya sinavlarim biter bitmez alicam telefon ama bakalim htc one mi lg optimus g mi olur onu bilemem :) Aldigimda buraya yazarim

Şimdiden hayırlı olsun. Almadan evvel iki cihazi da mutlaka inceleyin :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
Tesekkurler incelerim :)

Kerim.

Kerim.

Üye
rr3de hafif tekliyor galiba?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
emreli01

emreli01

Üye

Bilmem ben hissetmedim. Dediğim gibi bu videodan sonra güncelleme geldi belki düzelmiş de olabilir oyle bir tekleme var ise.

hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı :)

MaxiHan

MaxiHan

Üye
hocam htc one ın htc one x plus ile arasında htc one almaya değecek kadar fark varmı ? benim one x plus aldıgım gün htc one çıkarıldı :)

Bence one x+ mukemmel bir telefon gule gule kullan pisman olmana gerek yok

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Aldıysanız değiştirmeye değer diyemem. Açıkçası one x plus i hiç incelemedim yine de tavsiyem yeni cihazi işinizi gördüğü sürece kullanın :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt