Youtube guncellemesi.

Sponsorlu Bağlantılar

darkwaters

Üye
Bu gün sabah uyku sersemi tümünü güncelledim ya :| :D

• Beğen
Tepkiler: bahtiyad

serinaga

serinaga

Üye

Abi TubePro'yu kur, HD olarak da istediğin her videoyu indirirsin. Maksat Google'a zarar vermekse her türlü yolu deneriz. Ancak yine uygulamanın içinden girerek izliyorsun.

Bir ara uygulamalardan biriydi ama hangisiydi :allalla: müzik hub'a kaydedebiliyordu, işte onu arıyorum şimdi İsmet ...
- - - Eklendi - - -

:evet: Abi olurda yanlışlıkla basarsan, güncelleme anında hemen uygulama simgesine basılı tut ve iptal de, o vakit yırtarsın ancak. :oke:

Bak bunu bilmiyordum Gökçen, çok saol ...

- - - Eklendi - - -

1mb gibi bir güncellemeyse ve vodafone H+ ile iniyorsa ben o şansı çok göremiyorum :kıskıs:

Yani Avea'nın da hızı bazen 4g gibi uçuyor mübarek, o vakit yakalanmaz bence de Arda ...

darkwaters

Üye
Bir ara uygulamalardan biriydi ama hangisiydi :allalla: müzik hub'a kaydedebiliyordu, işte onu arıyorum şimdi İsmet ...

bahsettiğin uygulama 'YouMusic' olması lazım youtube videolarını mp3 e çevirip müzik kütüphanesine kaydediyordu.

- - - Eklendi - - -

şu forumu kullanmayı hiç beceremiyorum kusura bakmayın alıntı yapmaya çalışmıştım elime yüzüme bulaştırmışım :ah

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye

bahsettiğin uygulama 'YouMusic' olması lazım youtube videolarını mp3 e çevirip müzik kütüphanesine kaydediyordu.

- - - Eklendi - - -

şu forumu kullanmayı hiç beceremiyorum kusura bakmayın alıntı yapmaya çalışmıştım elime yüzüme bulaştırmışım :ah

İsmet ... dan sonra bunu ekle ''[+/QUOTE]'' + yi sil

• Beğen
Tepkiler: darkwaters
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/inceleme-youmusic-mp3-indirme-programi-790984.html

Buyrun Youmusic'in forumdaki linki :)

• Beğen
Tepkiler: serinaga
OozyStaw

OozyStaw

Üye
tesekkurler uyarı icin ama en fazla temmuza kadar kalabilecek , malum guncellemeyi yukleyince butun uygulamalar silinip tekrar yuklencek ve youtube puff..(efekt)

gelen güncelleme ile uygularım silinmiyordu sanırım ?

sympatico

Üye

gelen güncelleme ile uygularım silinmiyordu sanırım ?

valla benim düşüncem öyle ama daha yeniyim edindiğim bilgilere göre uygulamalar guncellemeden sonra tekrar yukleniyor ve güncel versiyonu yükleniyor diye biliyorum
ama Bi bilgisi olan beni bu konu hakkında aydınlatabilir

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla benim düşüncem öyle ama daha yeniyim edindiğim bilgilere göre uygulamalar guncellemeden sonra tekrar yukleniyor ve güncel versiyonu yükleniyor diye biliyorum
ama Bi bilgisi olan beni bu konu hakkında aydınlatabilir

hayır uygulamalar ancak sıfırlama sonrası yeniden yükleniyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt