Galaxy Note 2 almalımıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Sponsorlu Bağlantılar

Emre517

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 almalımıyım ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Şu an samsung galaxy s3 kullanıyorum telefondan bir süre sonra sıkıldım ve menü geçişlerinde kasmalar arttı sizce note 2 almalımıyım ? boyutu benim için sorun değil fakat performans olarak s3 ten daha mı iyidir yorumlarınızı bekliyorum.

beytullah6767

beytullah6767

Üye
note 2 mi al onu al al

fk555897

fk555897

Üye
Bence Note 2 al. S3'e göre daha stabil çalışıyor.

- - - Eklendi - - -

Bence Note 2 al. S3'e göre daha stabil çalışıyor.

aleranol

aleranol

Üye
Not2nin stock ayarları ve rami s3den çok daha iyi. Eğer bütçen elverirse al. Yanlız aşırı bir fark göremezsiniz. Sonuçta uçmuyor. Sadece kasam ve takılma Yaşamaz daha rahat edersiniz.

- - - Eklendi - - -

note 2 mi al onu al al

Gülmemiz gerekiyor muydu? Alakasız mesaj yazmana ne gerek var?

skylinegti

skylinegti

Üye
performans açısından note 2 tabiki s3 den iyidir ama madem note almayı düşünüyorsun note 3 'ü beklemeni tavsiye ederim...

Febris

Febris

Üye
Xperia z de bakabilirsin dolu dolu 5 sayfa uygulama yüklü kasma bile yok

aleranol

aleranol

Üye

coolrhymer

Üye
ben bugün note 2 aldım şuan için bişey diyemem ama arkadaşım arka planda çalışan programları kapat ve telefonu alırken söylenen şey günde bir kere telefonu kapatıp açmak gerekiyormuş ram ile ilgili eğer yapmazsan zamanla kasmaya başlar dedi bana söylenen bu ve sağlam bi kill programı varsa kullan arka planda bişey kalmasın her uygulamayı arka palnda bırakıyor çnkü

aşikar53

aşikar53

Üye
ben aldım gayet güzel cihaz ekran boyutuna alıştığın zaman es 3 ler es 2 ler oyuncak gibi geliyor çok hızlı ve stabil bir menüsü var eğer ekran boyutu sorun değilse ben c est 4 yerine not 2 alınmalı es4 çok yapmacık küçücük tepecik içi dolu çiçek.degmez yani ama tabiki kotulemiyorum yanlis anlasilmasin tercih meselesi ben ilk es 4 aldim evkurdan sonraiptal ettim note 2 aldim tavsiye ederim kardesim

Takipçi Satın Al

Üst Alt