Arkadaşlar bugün saat 4 gıbı Youtube güncellemesi geldi.Google microsofta sözünü dinletmişe benziyor ki download seçeneği kalkmış ve indirdiklerimizde yok.bence Youtube güncellemesini yapmayın arkadaşlar eğer çalışmaya devam ederse yapmayın.
tesekkurler uyarı icin ama en fazla temmuza kadar kalabilecek , malum guncellemeyi yukleyince butun uygulamalar silinip tekrar yuklencek ve youtube puff..(efekt)

Güncelleme öncesi pc den indiren arkadaşlar hafıza kartından kurabilirler bence![]()
tesekkurler uyarı icin ama en fazla temmuza kadar kalabilecek , malum guncellemeyi yukleyince butun uygulamalar silinip tekrar yuklencek ve youtube puff..(efekt)
olduğu gibi kalır.olduğu gibi kalır.

O değilde sürekli güncelleme geliyor ya, yanlışlıkla youtube yada tümünü güncelle butonuna basmaktan çekiniyorum![]()
O değilde sürekli güncelleme geliyor ya, yanlışlıkla youtube yada tümünü güncelle butonuna basmaktan çekiniyorum![]()
Abi olurda yanlışlıkla basarsan, güncelleme anında hemen uygulama simgesine basılı tut ve iptal de, o vakit yırtarsın ancak. 
Abi olurda yanlışlıkla basarsan, güncelleme anında hemen uygulama simgesine basılı tut ve iptal de, o vakit yırtarsın ancak.
![]()

Yükleme aşamasına geçmeden yakalarsa neden olmasın Arda'cım
1mb gibi bir güncellemeyse ve vodafone H+ ile iniyorsa ben o şansı çok göremiyorum![]()

Ne gerek var güncellemeye Özgür. Böyle kullansana yahu...Valla ben az önce güncelle dedim günah gitti bendenZaten video indirmek gibi bir işlem hiç yapmamıştım, ihtiyaçta duymamıştım, o bakımdan benim için sorun yok
![]()

Valla ne bileyim ya ben hiç ihtiyaç duymadım youtubedan video indirmeyiNe gerek var güncellemeye Özgür. Böyle kullansana yahu...![]()
Zaten çok kullandığımda yok uygulamayı ondan benim açımdan bir eksi yönü olmayacaktı. Ben de bastım güncelleye