Ben iPhone 5 kullandığım için biliyorum cihaz kesinlikle donma, kasma yapmıyor çok stabil ve oyunlarda kasmıyor onun dışında 4s veya 5 almak sana bağlı daha büyük ekran istiyorsan i5 daha iyi ancak ekranı yeterli diyorsan i4s i alabilirsin. Renk bakımından sorun yok ancak siyah alırsan çizildiğinde daha belli olur, beyaz alırsan hem daha kibar olur hemde çizilse bile belli etmez yani sana tavsiyem beyaz. iPhone 5 te hiçbir sorunla karşılaşmadım. İyi forumlarbaşlıkta yazdığım iphone 5 ve iphone 4s lerin teknik sorunları varmı gerçekten alacaklara ne önerirsiniz
oyun için alınabilirmi hangisi alınmalı iphone 5 de sorun varmı hangi renk sorunlu hangisi sorunsuz

4S ağır.
Neye göre kime göre ağır tartışılır.Sıkıntısı yok 4s'in.
Bence biraz zamanın varsa bekle.Çünkü 5s ve ucuz iphone çıkma ihtimali var.Bu yıl içerisinde çıkar ikisinden biri, alternatifin olur. Apple kullanacaksan 's' modelini kullanmak lazım çünkü düzü ile muazzam farkı oluyor.

Sallama be kardeşim apple ucuz iphone yapmayacağını resmi yollarla belirtmiş oldu. s olacak diye bi şartı yok makyajlanmış hali s'ler ne alıyorsan al hayırlı olsun kardeş![]()
kardeşim bu aynı çelişkiye bende düştüm iki seçenegim vardı 4s 64gb veya 5 16 gb modeli ben 4s 64gb seçtim nedeni ise eger uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan teli kapasiteside geniş olmalı bana göre zaten şöyle bişey var 16 gb ama bunun yaklaşık bi 4 gb tı yine dolu halde oluyo yani kullanabilirlik 12 gb falan oluyo e iki oyun biraz resim çeksen bi iki video koysan dolar sonrada bi ton sorun devamlı birşeyler silmek zorunda kalırsın ben telde oyun program falan yüklemeyi ve oynamayı sevdigim için kapasitesi yüksek olan 4s 64 gb şeçtim pişman degilim bence 4s 5şe göre daha şık nedenine gelirsek 1 şekil itibariyle 4s daha güzel duruyo 5 e göre 2.cisi ise 4s in ön ve arkası cam onun için çok şık duruyo özellikle siyahta 5şin arkası hiç güzel degil bana göre he dersen ben oyun falan oynamam alo derim o kadar o zaman 5 al bu arada bu yazdıklarım benim görüşüm umarım kararında yardımcı olurbazı arkadaşlar bazı sitelerde mor renk sorunu (kamera mor çekiyormuş bazen) ve renk atma sorunu olduğunu idda ediyor ve resim çekiyor video koyuyor iphone u yamulan bile var bunlar nasıl oluyor gerçekten inanmıyorum ama kafada soru işareti var.??
iphone 4s 32gb mı iphone 5 16gb mı ne dersiniz ??
kardeşim bu aynı çelişkiye bende düştüm iki seçenegim vardı 4s 64gb veya 5 16 gb modeli ben 4s 64gb seçtim nedeni ise eger uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan teli kapasiteside geniş olmalı bana göre zaten şöyle bişey var 16 gb ama bunun yaklaşık bi 4 gb tı yine dolu halde oluyo yani kullanabilirlik 12 gb falan oluyo e iki oyun biraz resim çeksen bi iki video koysan dolar sonrada bi ton sorun devamlı birşeyler silmek zorunda kalırsın ben telde oyun program falan yüklemeyi ve oynamayı sevdigim için kapasitesi yüksek olan 4s 64 gb şeçtim pişman degilim bence 4s 5şe göre daha şık nedenine gelirsek 1 şekil itibariyle 4s daha güzel duruyo 5 e göre 2.cisi ise 4s in ön ve arkası cam onun için çok şık duruyo özellikle siyahta 5şin arkası hiç güzel degil bana göre he dersen ben oyun falan oynamam alo derim o kadar o zaman 5 al bu arada bu yazdıklarım benim görüşüm umarım kararında yardımcı olur
i5 kullanıcısıyım eğer telefona iyi bakmıyorsan benm gibi düşürüp sağa sola çarpıyorsan sakın i5 alma 4s işini görür. i5 çok kolay eziliyor sağı solu telefon resmen dikdörtgenden üçgene geçiş yaptı sağa sola çarpa çarpa![]()
iphone 5 her zaman daha iyi iphone 5 al daha çok güncelleme alacak.