İphone 5 ve İphone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 ve İphone 4s
başlıkta yazdığım iphone 5 ve iphone 4s lerin teknik sorunları varmı gerçekten alacaklara ne önerirsiniz
oyun için alınabilirmi hangisi alınmalı iphone 5 de sorun varmı hangi renk sorunlu hangisi sorunsuz

Subzero01

Üye
başlıkta yazdığım iphone 5 ve iphone 4s lerin teknik sorunları varmı gerçekten alacaklara ne önerirsiniz
oyun için alınabilirmi hangisi alınmalı iphone 5 de sorun varmı hangi renk sorunlu hangisi sorunsuz
Ben iPhone 5 kullandığım için biliyorum cihaz kesinlikle donma, kasma yapmıyor çok stabil ve oyunlarda kasmıyor onun dışında 4s veya 5 almak sana bağlı daha büyük ekran istiyorsan i5 daha iyi ancak ekranı yeterli diyorsan i4s i alabilirsin. Renk bakımından sorun yok ancak siyah alırsan çizildiğinde daha belli olur, beyaz alırsan hem daha kibar olur hemde çizilse bile belli etmez yani sana tavsiyem beyaz. iPhone 5 te hiçbir sorunla karşılaşmadım. İyi forumlar :)

MrExpert

MrExpert

Üye
İphone 5 in tek sorunu kasasının biraz kolay ciziliyor olması.

muzocuk.

Üye
arkadaslara katiliyoru ama illa bi oneri diuorsan 4s al beyazzz

Jackks

Jackks

Üye
Ne alırsan al kılıfsız,jelatinsiz kullanma özellikle 5 alırsan sakın ihmal etme.

rapman

rapman

Üye
4S ağır.

zaferozkan

zaferozkan

Üye
İkisi de mevcut. Tabiki iphone5. Benim tercihim siyah. 5 daha hizli

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5 hem oyun, hem internet, hem de kamera performansı 4S den daha iyi. 4S'den daha şık ve hafif. Arka kapağı çizilmiyor. Bir tek hoparlörden çıkan ses 4S'e göre biraz daha az. O da ileri de hal olur heralde.

asdf1907

Üye

Neye göre kime göre ağır tartışılır.Sıkıntısı yok 4s'in.

Bence biraz zamanın varsa bekle.Çünkü 5s ve ucuz iphone çıkma ihtimali var.Bu yıl içerisinde çıkar ikisinden biri, alternatifin olur. Apple kullanacaksan 's' modelini kullanmak lazım çünkü düzü ile muazzam farkı oluyor.

nokiae6

Üye
Neye göre kime göre ağır tartışılır.Sıkıntısı yok 4s'in.

Bence biraz zamanın varsa bekle.Çünkü 5s ve ucuz iphone çıkma ihtimali var.Bu yıl içerisinde çıkar ikisinden biri, alternatifin olur. Apple kullanacaksan 's' modelini kullanmak lazım çünkü düzü ile muazzam farkı oluyor.

Sallama be kardeşim apple ucuz iphone yapmayacağını resmi yollarla belirtmiş oldu. s olacak diye bi şartı yok makyajlanmış hali s'ler ne alıyorsan al hayırlı olsun kardeş :oke:

asdf1907

Üye
Sallama be kardeşim apple ucuz iphone yapmayacağını resmi yollarla belirtmiş oldu. s olacak diye bi şartı yok makyajlanmış hali s'ler ne alıyorsan al hayırlı olsun kardeş :oke:

Daha geçen gün fotoğrafları çıktı yahu, görmedin mi .)

4 ile 4s arasında sadece 'makyaj' farkı var diyorsan da tebrik etmek lazım seni .)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
Kilifsiz ve jelatinsiz kullanma..

SquaLTR

Üye
Sorduğun soru arabayi sahin mi alsam dogan mi ikisinide alabiliyorsan tabikide dogan. Sana öneri i5 al derim

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
bazı arkadaşlar bazı sitelerde mor renk sorunu (kamera mor çekiyormuş bazen) ve renk atma sorunu olduğunu idda ediyor ve resim çekiyor video koyuyor iphone u yamulan bile var bunlar nasıl oluyor gerçekten inanmıyorum ama kafada soru işareti var.??

iphone 4s 32gb mı iphone 5 16gb mı ne dersiniz ??

ilyas2107

Üye
bazı arkadaşlar bazı sitelerde mor renk sorunu (kamera mor çekiyormuş bazen) ve renk atma sorunu olduğunu idda ediyor ve resim çekiyor video koyuyor iphone u yamulan bile var bunlar nasıl oluyor gerçekten inanmıyorum ama kafada soru işareti var.??

iphone 4s 32gb mı iphone 5 16gb mı ne dersiniz ??
kardeşim bu aynı çelişkiye bende düştüm iki seçenegim vardı 4s 64gb veya 5 16 gb modeli ben 4s 64gb seçtim nedeni ise eger uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan teli kapasiteside geniş olmalı bana göre zaten şöyle bişey var 16 gb ama bunun yaklaşık bi 4 gb tı yine dolu halde oluyo yani kullanabilirlik 12 gb falan oluyo e iki oyun biraz resim çeksen bi iki video koysan dolar sonrada bi ton sorun devamlı birşeyler silmek zorunda kalırsın ben telde oyun program falan yüklemeyi ve oynamayı sevdigim için kapasitesi yüksek olan 4s 64 gb şeçtim pişman degilim bence 4s 5şe göre daha şık nedenine gelirsek 1 şekil itibariyle 4s daha güzel duruyo 5 e göre 2.cisi ise 4s in ön ve arkası cam onun için çok şık duruyo özellikle siyahta 5şin arkası hiç güzel degil bana göre he dersen ben oyun falan oynamam alo derim o kadar o zaman 5 al bu arada bu yazdıklarım benim görüşüm umarım kararında yardımcı olur

ibrahimhalilcay

ibrahimhalilcay

Üye
i5 kullanıcısıyım eğer telefona iyi bakmıyorsan benm gibi düşürüp sağa sola çarpıyorsan sakın i5 alma 4s işini görür. i5 çok kolay eziliyor sağı solu telefon resmen dikdörtgenden üçgene geçiş yaptı sağa sola çarpa çarpa:D:D

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4s 32gb veya 64gb al diyorsun yani anladığıma göre.
peki hiç telefonu test eddinmi 5 6 oyun açıp multitasking felan yüksek oyunlarda durumu nasıl ?

- - - Eklendi - - -

kardeşim bu aynı çelişkiye bende düştüm iki seçenegim vardı 4s 64gb veya 5 16 gb modeli ben 4s 64gb seçtim nedeni ise eger uzun süreli kullanmayı düşünüyorsan teli kapasiteside geniş olmalı bana göre zaten şöyle bişey var 16 gb ama bunun yaklaşık bi 4 gb tı yine dolu halde oluyo yani kullanabilirlik 12 gb falan oluyo e iki oyun biraz resim çeksen bi iki video koysan dolar sonrada bi ton sorun devamlı birşeyler silmek zorunda kalırsın ben telde oyun program falan yüklemeyi ve oynamayı sevdigim için kapasitesi yüksek olan 4s 64 gb şeçtim pişman degilim bence 4s 5şe göre daha şık nedenine gelirsek 1 şekil itibariyle 4s daha güzel duruyo 5 e göre 2.cisi ise 4s in ön ve arkası cam onun için çok şık duruyo özellikle siyahta 5şin arkası hiç güzel degil bana göre he dersen ben oyun falan oynamam alo derim o kadar o zaman 5 al bu arada bu yazdıklarım benim görüşüm umarım kararında yardımcı olur

Görüşün beni fikir sahibi yaptı. 32gb ın kaçı kullanıcıya kalıyor ve senin iphone da kaç gb boş yer var

LimePie

LimePie

Üye
iphone 5 her zaman daha iyi iphone 5 al daha çok güncelleme alacak.

umutbabaaa

Üye
    Konu Sahibi
i5 kullanıcısıyım eğer telefona iyi bakmıyorsan benm gibi düşürüp sağa sola çarpıyorsan sakın i5 alma 4s işini görür. i5 çok kolay eziliyor sağı solu telefon resmen dikdörtgenden üçgene geçiş yaptı sağa sola çarpa çarpa:D:D

normal kullanıcam ama çok oyun+internet+müzik düşünüyorum ve dikkatli kullanıcam şimdi bana ne dersin ? iphone 5 16gb mı ? siyahından

- - - Eklendi - - -

iphone 5 her zaman daha iyi iphone 5 al daha çok güncelleme alacak.

teşekkür ederim fikrin için peki 16gb yeticekmi bana ? 12 13gb kalıcak 7gb oyun +2gb müzik +3gb resim video böyle bir dağılım yapsam kasma donma vs vs yaparmı ?

• Beğen
Tepkiler: 1omer1

ilyas2107

Üye
bak şimdi kardeşim daha önceki mesajımdada yazdıgım gibi senin sorularına cevap veriyim bende 4s 64 gb var kullanılabilir kapasite 57.7 gb 58 diyelim yani 6 gb sisteme ayrılmış durumda dogal olarak iphone 5 16 gb aldıgını düşünürsek 10 gb kullanılabilirligi olacak ya kardeşim akıl var mantık var sen 10 gb ne sıgdıracaksın bu iphone 5 al diyen insanlar 16 gb mı kullanıyorlar acaba çok merak ediyorum kullananlar varsada emin ol alo demek için ve internette dolaşmak içn kullanırlar diger yorumlarıda okudum arkadaş iphone 5 al daha çok güncelleme gelecek demiş ya sorarım size gelse ne olacak ne degişiyor en son güncellemede ne geldigini yaziyim çinde haritalar eklenmiş saçma sapan şeyler.
2.soru. oyunlarda kasma oluyomu demişsin hayır asla olmadı denedim hemde en agır oyunlarda nova 3 most wanted fifa asphalp blitz brigge real racing bu oyunları bilen bilir yüksek kapasiteli oyunlar hepsini birden açtım denedim hiç bir sorun yok kasma hiç yok
3.şimdi gelelim oyunların boyutlarına kardeşim şimdi oyunlar bana göre 2 ye ayrılır basit oyunlar yüksek kapasiteli kaliteli oyunlar basit oyunlar fazla yer kaplamaz ama kaliteli oyunlar yer kaplar alacagın telde bence herzaman kaliteli oyunları tercih edersin benim oynadıgım bi kaç oyun yaziyim sana nova3(2.1 gb) most wanted(1.9gb)gangstar rio(1.7gb) fifa13(1.7gb) asphalp7(1.5gb)blits brigge(1.2 gb)real recing3(1.1 gb) bunlar gibi 10 oyun daha var bende daha yüklemediklerimde var sadace bunların toplamı 11.2 gb ya sadece 7 oyun ee sen bu tele hiçmi müzik hiçmiresim hiçmi video atmayacaksın
3.ben şuan baktım 30 gb doluluk oranım var ben alırken uzun vadede kullanmayı düşündügüm için
yüksek kapasiteli tercih ettim öylede olacak ins resimlerim videolarım programlarım istedigim oyunu yüklüyorum kafam rahat kapasitesini sen sormasan hiç bakmadım bile o derece he unutmadan bu söylediklerimin içinde programlarda yok onlarda cabası unutma
iphone 5 al diyen insanlar bu oyunların hangi birini oynuyor acaba 16 gb kullananlar için diyorum oynarlar ama nasıl birini yüklerken digerini silerek ki o zamanda o telin hiç bi anlamı kalmıyo bu açıklama umarım kafandaki soruları aydınlatır
4.benim fikrim uzun vadedekullanmak istiyorsan iphone 4s 32 al derim ok

Takipçi Satın Al

Üst Alt