Linux Kullanıcıları Klübü / Kurulum & Yardım & Destek

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Unity'i sevmediğim için ben sanırım OpenSuse sürümlerinden birini tekrar kurarım ofiste BackTrack 5 ile birlikte çalışırken sıkıntı çıkarmıştı olmadı onuda eve kurarım.

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Unity ubuntu yu bitirdi bencede ubuntu kuracak arkadaşlar unity arayüzünü başta çok beğeniyorlar sonra hantal ve sıkıcı bulup linuxu bırakıyorlar. Benim en beğendiğim ubuntunun 8. Sürümü sonrasında bozuldu bence

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kde ve gnome savaşını böylece bitirmiş oldular oysa dediğiniz gibi ozamanlar compiz için sadece ubuntu kuran kişileri biliyorum:)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bence bu konudaki anlatimi baska konuya tasi burda sadece sistemleri basliklara ayir mesela ubuntu basligi koy altina ubuntu konularini liklerini koy pardus yaz pardus konularini likle :) anlamissindit

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım ayarlayacaz ama haftaya falan anca olur

KayraBey

KayraBey

Üye
Ben ubuntu kuracağım önce.Sabah isoyu indirdim.Metalci soktu kafama linux'ü öncelik onun.Zaten işin sırrını çözdüğüm zaman sırayla hepsini denerim.

• Beğen
Tepkiler: MaxiHan
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
En altta yine uye listesi olsun :oke:

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Kde ve gnome savaşını böylece bitirmiş oldular oysa dediğiniz gibi ozamanlar compiz için sadece ubuntu kuran kişileri biliyorum:)

Haklısınız bu arada bana sizli ifade kullanmanıza gerek yok çünkü yaşım küçük :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Abi birini kur, kurulumunu kavrayinca hepsini dene sonra arasindan hosuna gidenle yoluna devam et

• Beğen
MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi

Bu arada isminizi listenin en başına ekledim :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KayraBey

KayraBey

Üye
Abi birini kur, kurulumunu kavrayinca hepsini dene sonra arasindan hosuna gidenle yoluna devam et

Xp modifiye ettiğim zamanlarda sanal pc ile bunların hepsini denemiştim zaten.ama reel kurulum yapmadim hiç.kurmak sorun degil yani.

• Beğen
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Virtualbox baska gercegi baska :)

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Virtualbox baska gercegi baska :)

Muhtemelen öyledir.Nedense her zaman değişik sistemlere yada uygulamalara merak duydum.doğuştan bir istek bu :)
Windows95 yeni çıkmış ve internet falan hak getire o zamanlar.ben tarayıcı olarak ie değilde netscape kullanıyordum.geçmiş zaman adını yanlış yazmadım umarım.hep farklı birsey aradım çocukken bile :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye

Muhtemelen öyledir.Nedense her zaman değişik sistemlere yada uygulamalara merak duydum.doğuştan bir istek bu :)
Windows95 yeni çıkmış ve internet falan hak getire o zamanlar.ben tarayıcı olarak ie değilde netscape kullanıyordum.geçmiş zaman adını yanlış yazmadım umarım.hep farklı birsey aradım çocukken bile :)
valla o zamanki imkanlar şuan bana hikaye geliyor :D bi kere 98 kullandım çıldırtır adamı yemin ediyorum xp den öncesi yok bende

MaxiHan

MaxiHan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen bende öyleyim diğer insanlardan farklı düşünüyorum ve bu yüzden hack konusunda kendimi çok ileri getirdim :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
bendede mobil sistem modifiyesine bi merak var çözemedim gitti :D

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
dostum nvidia driverlarını destekliyor mu linux mint?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Desteklemedigi driver yok diye biliyorum cok eski makinelerde sorun cikar ancak denemen lazim :) ubuntu nvidia destekliyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nvidia driver açısından en cok desteklenen arasinda Linux'te

CABBAR

CABBAR

Üye
Nvidia driver açısından en cok desteklenen arasinda Linux'te

Abi seni bulmuşken sorayım Linux bölümü açılacak mı ? Şimdi biz burada konuda konuşuyoruz ama Birisi pardusla ilgili bişey soruyor diğeri Ubuntu bi başkası mint bi başkası da opensuse diyor. Burada bi düzen olması için linux bölümü gerekli bence. Site hakkında bölümünde konu var ama Ozan abi başlarda bi Cevap vermiş sonra Başka bi Cevap vermemiş

Üst Alt