Ubuntu Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Ubuntu Bölümü
Ubuntu bölümü açılmalı bence çünkü hem microsoftun dayatmasından kurtulmak hemde böyle büyük bir forumda bunun duyurusunu yapmak baya etkili olur çünkü ubuntu ücretsizdir kendine ait marketi vardır program ve oyun indirmek oldukca kolay ayrıca windowsdan daha hızlı ve güzenlidir virüs bulaşması riski çok düşüktür linux mimarisinden dolayı bulaşsa bile diğer bilgisayarlara yayılamaz 20 milyon kullanıcısı ve gayet yeterli bir türkiye forumu var eğer bölümü açarız ama bilgili ve ilgilenecek biri yok diyorsanız elbet birileri vardır forumda yoksada ben seve seve bölümle ilgilenirim finallerimden sonra hatta isterseniz beni ve aramızdan bi arkadaşı bölümü mod yapabilirsiniz zaten beni symbian ve motorola android rom bölümünde takılanlar bilir bişeyi kafaya takarsam ne yapacağımı yanlış anlaşılmasın amacım mod olmak değil sadece bu bölümün foruma kazandırılması tek dileğim iyi forumlar

- - - Eklendi - - -

Cevap verecek biri?

hikmet366

hikmet366

Üye
ubuntu nedir bir açıklarmısin

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Windows neyse ubuntuda o yani isletim sistemi

Akıncı

Akıncı

Üye
gerekli bende kurmayi dusunuyorum

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle kurun hizi gormeniz lazim

Ozan

Ozan

Admin
Hakan bu konu daha önce de gündeme geldi bir şekilde ve aktif olamayacağını düşündüğümüzden girişimde bulunmadık.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Peki kardes oyle diyosan

- - - Eklendi - - -

şunuda belirtmem lazım ben bu bölümü hit alsın diye istemedim sadece milletin parasını sömüren windows tansa ubuntumuz olsun milletin bu seçenekten haberi olsun istedim sitede hit almayan pekçok gereksiz bölümvarken ben bir sisteme destek olmak için bunu istedim sitede aktif olmayan bir sürü bölüm var bunu bir serzeniş olarak değilde bi gözlem olarak alırsanız sevinirim

iyi forumlar kardeş

cardanadam

cardanadam

Üye
sevgili ozan kardeş öncelikle askerliğini sağ salim bitirdiğin için memnun oldum. Bu ubuntu konularını bir araya toplamanızı sizden rica ederim ubuntu geleceğin yazılımı olacak bence daha şimdiden çok ilgi görmeye başladı bile başta benim ilgimi çekti[. şimdiden teşekkür ederim/B]

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Destegin icin tesekkurler :)

KayraBey

KayraBey

Üye
En kısa sürede deneyeceğim.daha önceleri sanal pc ye kurup denemiştim bu sefer direk pc ye yükleyeceğim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

CABBAR

CABBAR

Üye
Linux olarak bi bölüm kurulmalı sadece Ubuntu olmamalı. Ozan abi fazla rağbet görmüyor demişin yalnız bir sürü rağbet görmeyen bölüm varken linux onlardan daha fazla görecektir emin ol. Çok fazla bilgim olmasa da elimden geldiği müddetçe yardımcı olurum ben orada. Ve emin ol yardımcı olacak Çok kişi çıkar

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Evet linux tabanli sistemler basliginda bi bolum acilabilir bence zaten 2 3 kisi olarak pc genelde linux tabanli sistemler icin paylasimlara basladik

• Beğen
Tepkiler: Dede
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bence de acilmali. Hatta ben de denemeyi dusunuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Dede
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sende gel :D abi nerde sen orda

CABBAR

CABBAR

Üye
Evet linux tabanli sistemler basliginda bi bolum acilabilir bence zaten 2 3 kisi olarak pc genelde linux tabanli sistemler icin paylasimlara basladik

Program kurulumunu öğrenmeliyim bende öğrenince paylaşırım burada. Tar.gz uzantılı program nasıl kuruluyor bilmiyorum. Ve o Ubuntuda ctrl+alt+t yapınca gelen panele kodları yazınca ne oluyor onu da çözmem lazım yani yakın zamanda öğrenip yardımcı olurum.

- - - Eklendi - - -

Bence de acilmali. Hatta ben de denemeyi dusunuyorum :)

Mac OSX burjuva işi Oğuzhan nerde bizde burjuvalık :oke: Tamam sende Mac var da gör bi de garibin kullandığı işletim sistemini :kop2:

KayraBey

KayraBey

Üye
Ana başlık Linux İşletim Sistemleri
Alt Başlıklar
Ubuntu
Pardus
vs.
vs.

İlerki zamanlarda hep alt başlığa da alt başlık açılabilir.Örneğin

-Pardus
--Genel&Destek
--İlk Kurulum
--Extra Uygulamalar

Gibi.Bende bu konu da destekci oluyorum arkadaslara.Hafta sonu ubuntu ile Linux'e giriş yapıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Metalci Melek ve MaxiHan
MaxiHan

MaxiHan

Üye
Maxicepde linux'u 1. işletim sistemi yapacağız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt