İphone 4s'mi n9'mu

Sponsorlu Bağlantılar

4s'mi n9'mu

• Kullanılan toplam oy
    26
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
4S bencede ama sen kararını vermişsin.

leonardo08

leonardo08

Üye
    Konu Sahibi
konu biraz daha 4s'e kaymaya başladı... Sizce hangisinin ekranı... n9'un daha büyük ama biraz daha düşük ppi lı ekranımı yoksa 4s in daha küçük ama daha yüksek ppi lı ekranımı?¿

IVI-Elia

Üye
konu biraz daha 4s'e kaymaya başladı... Sizce hangisinin ekranı... n9'un daha büyük ama biraz daha düşük ppi lı ekranımı yoksa 4s in daha küçük ama daha yüksek ppi lı ekranımı?¿

n9un ekranı amoled bir ekran ve kontrast ve renk doygunluğu daha fazla ama keskinlik konusunda 4s daha iyidir tüm yorumları okudum gelecekli ve bol uygulamalı bir sistem istiyorsan tabiki 4s ama ben geliştirme yapacağım yenilikçi bir deneyim yaşamak istiyorum ve swype gan tatmak istiyorum dersem n9

Kerim.

Kerim.

Üye
Kesinlikle 4s

larten123

larten123

Üye
tabii ki 4s

kadir9809

kadir9809

Üye
4s al kuzende n9 vardı günde 2 3 kere şarj ediyodu. Sattı şimdi iphone 4 kullanıyor

aleranol

aleranol

Üye
Kesinlikle ip4s. Düşünmene gerek yok bence

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
iphone 4s hiç şüpesizki ama keşke nokia n9 u arkasından bıçaklamasaydı

tapatalk

tapatalk

Üye
ip4s in rakibi mi la n9

MrExpert

MrExpert

Üye
Kararını bence sen çok önceden vermişsin tepkileri merak ettiğin için deneme amaçlı bu konuyu açmışsın biz nedersek diyelim vazgeçmezssin Herkezin Beklentileri farklıdır ama iPhone 4s mükemmel bir cihaz Birkezdaha düşün derim.

tapatalk

tapatalk

Üye
4s ram haric 5 sayilir

umutbabaaa

Üye
iphone 4s kullanmış birisi olarak altta bir çok oyunu açık bırakıp tarayıcıda geziyoruz bir tık demiyor telefon al bence iphone 4s keyfini çıkar!

PriZm

PriZm

Üye
Zaten iOS denilen bir optimize sistem varken 4s ile 5 arasındaki donanım farkını görmezdende gelebilirsiniz.Zaten 5'e para vermek yerine 4s almak daha mantıklı.Bana göre bir fark yok.

MrExpert

MrExpert

Üye
Zaten iOS denilen bir optimize sistem varken 4s ile 5 arasındaki donanım farkını görmezdende gelebilirsiniz.Zaten 5'e para vermek yerine 4s almak daha mantıklı.Bana göre bir fark yok.

Birisi 1650tl diğeri 1850tl civarı bence aradaki farka değer. Gerek kamera gerekse batarya performansı ve ekran boyut farkına değecektir Ses kalite farkınıda unutmamak gerek.

pRime.

pRime.

Üye
Konu taşınmadan önce konu sahibiyle konuşmuştum ama yine söyleyeyim. Arkadaşlar iphone 4s daha iyi bunu inkar eden yok ama konuyu açan üyemiz uygulama geliştirmek istiyor ve qt qml de uygulama geliştirmeye başlayanlar için kolay ve gelişmiş bir dil. Bu nedenle de n9'u tercih etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt