Haber Windows Store Uygulama Güncellemeleri

Sponsorlu Bağlantılar

serinaga

serinaga

Üye
EverNote Güncellendi, uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

JDB for Facebook Güncellendi, Uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

Live Video Player Güncellendi, Uygulamayı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz ...

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
resmi foursquare uygulaması Lumia'lara özel güncellendi ve arttırılmış gerçeklik destegi geldi.

Nokia'nın Lumia cihazlarına özel uygulaması #2instawithlove güncellenerek OİS isimli yeni filtresi aktifleştirildi.

PureFood

PureFood

Üye
resmi foursquare uygulaması Lumia'lara özel güncellendi ve arttırılmış gerçeklik destegi geldi.

Nokia'nın Lumia cihazlarına özel uygulaması #2instawithlove güncellenerek OİS isimli yeni filtresi aktifleştirildi.

Arkadaş etiketlemeyi getirseler ya başlıcam şimdi gerçekçiliğine ! :D

- - - Eklendi - - -

Ayrıca 4sq'in güncellemesi çıkmıyor 7 mayıs gözüküyor hay....

- - - Eklendi - - -

Haydaaa ötekinde de güncelleme yok diyor :off:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

:allalla: abi bende güncellemeleri çıkmadı. Birinin son güncellemesi 6 diğerinin 7 Mayıs diyor. :hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
işin daha enteresan tarafı bende de guncelleme olarak gozukmedi. İkisi de telefonda yüklü olmasına ragmen tekrar yukledim. İkişer tane oldular. Ben de eskileri kaldirdim:ehe

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
işin daha enteresan tarafı bende de guncelleme olarak gozukmedi. İkisi de telefonda yüklü olmasına ragmen tekrar yukledim. İkişer tane oldular. Ben de eskileri kaldirdim:ehe
:kop: hemen kaldırıp tekrar yükleyeyim o zaman.

serinaga

serinaga

Üye
  • Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR ve nanotex
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nanotex

nanotex

Üye
Nokia nın resmi TR sayfası güncelleme var diye foto paylaştı ama denetleyince boş çıkıyor :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
anlaşılan siz biraz daha bekliyeceksiniz:kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
ÖEY

ÖEY

Üye
Nokia nın resmi TR sayfası güncelleme var diye foto paylaştı ama denetleyince boş çıkıyor :D
Evet, Lumia 920 ve 820 telefonlarınızı daha hızlı kullanmak isterseniz güncellemeleri kontrol edin yazıyor. Saçmalamışlar adamlar. Resmen dalga geçiyorlar insanlarla ayıp.

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Here maps güncellendi...

- - - Eklendi - - -

Here maps güncellendi...

kurcaladım biraz çok güzel özellikler eklenmiş :)

• Beğen
Tepkiler: yusufguc
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar Nokia Türkiye aşağıdaki bilgiyi Facebook'ta paylaşım yapmış, az önce baktım güncelleme yok ama, gelmek üzere olduğunu mu haber veriyor ?

Lumia 920 ve 820'lerini daha yüksek performansta kullanmak isteyenler! Telefonlarınızdan Wi-fi'ya bağlanıp, Ayarlar-Telefon Güncellemeleri sırasını izleyerek, yazılım güncellemenizi gerçekleştirebilirsiniz.

ANIL

ANIL

Admin
Here maps güncellendi...

Yenilikler:
LiveSight reveals what’s around you through your camera display
Integrated compass shows you which way you’re facing so you can get oriented quickly

• Beğen
Tepkiler: yusufguc
YkPkY

YkPkY

Üye
hiçbişey güncellendi :ağlarım:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar Nokia Türkiye aşağıdaki bilgiyi Facebook'ta paylaşım yapmış, az önce baktım güncelleme yok ama, gelmek üzere olduğunu mu haber veriyor ?

Lumia 920 ve 820'lerini daha yüksek performansta kullanmak isteyenler! Telefonlarınızdan Wi-fi'ya bağlanıp, Ayarlar-Telefon Güncellemeleri sırasını izleyerek, yazılım güncellemenizi gerçekleştirebilirsiniz.
Bize çok büyük yamuk yaptın nokia kardeeş

Takipçi Satın Al

Üst Alt