kıyamam daha mod olsmadı olsun bakarız Ben Tahir Baba'nın öğrencisiyim oğlumsopa:
Joker Emekli Yönetici -Akıncı' Alıntı: kıyamam daha mod olsmadı olsun bakarız Genişletmek için tıkla ... Ben Tahir Baba'nın öğrencisiyim oğlum
-Akıncı' Alıntı: kıyamam daha mod olsmadı olsun bakarız Genişletmek için tıkla ... Ben Tahir Baba'nın öğrencisiyim oğlum
x-scarface Üye Boyabatlı57' Alıntı: cebinde torpil patlatırm Genişletmek için tıkla ... O öldürmez gıdıklar - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Ben Tahir Baba'nın öğrencisiyim oğlum Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş yani ikinize vururum laağn Topuktan 50 krş'a bakar 2 mermi
Boyabatlı57' Alıntı: cebinde torpil patlatırm Genişletmek için tıkla ... O öldürmez gıdıklar - - - Eklendi - - - Joker' Alıntı: Ben Tahir Baba'nın öğrencisiyim oğlum Genişletmek için tıkla ... Ne olmuş yani ikinize vururum laağn Topuktan 50 krş'a bakar 2 mermi
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: O öldürmez gıdıklar - - - Eklendi - - - Ne olmuş yani ikinize vururum laağn Topuktan 50 krş'a bakar 2 mermi Genişletmek için tıkla ... 2 moda tehdit ha ! Yarın saat 12'de saat kulesinin önünde
x-scarface' Alıntı: O öldürmez gıdıklar - - - Eklendi - - - Ne olmuş yani ikinize vururum laağn Topuktan 50 krş'a bakar 2 mermi Genişletmek için tıkla ... 2 moda tehdit ha ! Yarın saat 12'de saat kulesinin önünde
x-scarface Üye Joker' Alıntı: 2 moda tehdit ha ! Yarın saat 12'de saat kulesinin önünde Genişletmek için tıkla ... Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım Adamdan şırıngayla kan alırlar akıllı olun aklınızı alırım
Joker' Alıntı: 2 moda tehdit ha ! Yarın saat 12'de saat kulesinin önünde Genişletmek için tıkla ... Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım Adamdan şırıngayla kan alırlar akıllı olun aklınızı alırım
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım Adamdan şırıngayla kan alırlar akıllı olun aklınızı alırım Genişletmek için tıkla ... abi şu anda bile güldürdün ya yüzümü helal olsun sana sen ayrısın ya benim için
x-scarface' Alıntı: Atarınızda varsa sabaha kadar aslanım Adamdan şırıngayla kan alırlar akıllı olun aklınızı alırım Genişletmek için tıkla ... abi şu anda bile güldürdün ya yüzümü helal olsun sana sen ayrısın ya benim için
x-scarface Üye Joker' Alıntı: abi şu anda bile güldürdün ya yüzümü helal olsun sana sen ayrısın ya benim için Genişletmek için tıkla ...
Joker' Alıntı: abi şu anda bile güldürdün ya yüzümü helal olsun sana sen ayrısın ya benim için Genişletmek için tıkla ...