Efe giderken kapıyı kapat Sensei terli üşütmesin :) Abi Sehriyar usta niye sensei?
Oğuzhan Üye Tahir' Alıntı: Efe giderken kapıyı kapat Sensei terli üşütmesin Genişletmek için tıkla ... Abi Sehriyar usta niye sensei?
Tahir' Alıntı: Efe giderken kapıyı kapat Sensei terli üşütmesin Genişletmek için tıkla ... Abi Sehriyar usta niye sensei?
KayraBey Üye Şehriyar' Alıntı: Cok aciklayici oldu neyse iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sensei merkez de ise kesin cami vardır orda sorar buluruz
Şehriyar' Alıntı: Cok aciklayici oldu neyse iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Sensei merkez de ise kesin cami vardır orda sorar buluruz
Web Designer Üye Tamam abi kapatırım Sensei abi sizi tanıdığıma memnun oldum Herkese tekrardan iyi geceler
Joker Emekli Yönetici CABBAR' Alıntı: Şükür Burak'ım bi uğradım işte kalabalık yalnız bu gece Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın abim aynen bayağı kalabalık
CABBAR' Alıntı: Şükür Burak'ım bi uğradım işte kalabalık yalnız bu gece Genişletmek için tıkla ... İyi yapmışsın abim aynen bayağı kalabalık
CABBAR Üye x-scarface' Alıntı: İkinci adım senle adaşız olum Genişletmek için tıkla ... Aykut Aras Aras Aykut Aras Cabbar Cabbar Aras
x-scarface' Alıntı: İkinci adım senle adaşız olum Genişletmek için tıkla ... Aykut Aras Aras Aykut Aras Cabbar Cabbar Aras
Şehriyar Üye DiaBLoS' Alıntı: Çal keke çal... Genişletmek için tıkla ... Bi Allahin kulu da cikip demiyor ki o hoca okulun bahcesinde defteri kalemi hadi onlari da gectim haritayi ne yapacak diye..
DiaBLoS' Alıntı: Çal keke çal... Genişletmek için tıkla ... Bi Allahin kulu da cikip demiyor ki o hoca okulun bahcesinde defteri kalemi hadi onlari da gectim haritayi ne yapacak diye..
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: avatardaki dudak sahaneynis op op doyamam valla Yurek yidim beeeen! Genişletmek için tıkla ...
x-scarface' Alıntı: avatardaki dudak sahaneynis op op doyamam valla Yurek yidim beeeen! Genişletmek için tıkla ...
Oğuzhan Üye CABBAR' Alıntı: Aykut Aras Aras Aykut Aras Cabbar Cabbar Aras Genişletmek için tıkla ... Belki de Aras rabbace?
CABBAR' Alıntı: Aykut Aras Aras Aykut Aras Cabbar Cabbar Aras Genişletmek için tıkla ... Belki de Aras rabbace?
CABBAR Üye Kabız Civciv' Alıntı: cabbarcan aga? - - - Eklendi - - - Yani Aras Aykut? Genişletmek için tıkla ... Sen ne dersen kabul Oğuzhan
Kabız Civciv' Alıntı: cabbarcan aga? - - - Eklendi - - - Yani Aras Aykut? Genişletmek için tıkla ... Sen ne dersen kabul Oğuzhan
DiaBLoS Admin Şehriyar' Alıntı: Bi Allahin kulu da cikip demiyor ki o hoca okulun bahcesinde defteri kalemi hadi onlari da gectim haritayi ne yapacak diye.. Genişletmek için tıkla ... Demezler.
Şehriyar' Alıntı: Bi Allahin kulu da cikip demiyor ki o hoca okulun bahcesinde defteri kalemi hadi onlari da gectim haritayi ne yapacak diye.. Genişletmek için tıkla ... Demezler.
Şehriyar Üye Web Designer' Alıntı: Tamam abi kapatırım Sensei abi sizi tanıdığıma memnun oldum Herkese tekrardan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Tanistik mi ki Iyi geceler
Web Designer' Alıntı: Tamam abi kapatırım Sensei abi sizi tanıdığıma memnun oldum Herkese tekrardan iyi geceler Genişletmek için tıkla ... Tanistik mi ki Iyi geceler
KayraBey Üye Kabız Civciv' Alıntı: Abi Sehriyar usta niye sensei? Genişletmek için tıkla ... Çünkü o bir fakir babası... Çünkü o bir yetim gözeten... Çünkü o bir esmer güzeli... Çünkü o bir usta... Çünkü o bir siifuu... vs vs
Kabız Civciv' Alıntı: Abi Sehriyar usta niye sensei? Genişletmek için tıkla ... Çünkü o bir fakir babası... Çünkü o bir yetim gözeten... Çünkü o bir esmer güzeli... Çünkü o bir usta... Çünkü o bir siifuu... vs vs
Şehriyar Üye Tahir' Alıntı: Sensei merkez de ise kesin cami vardır orda sorar buluruz Genişletmek için tıkla ... Reşadiye var abi kesin bilir onlar
Tahir' Alıntı: Sensei merkez de ise kesin cami vardır orda sorar buluruz Genişletmek için tıkla ... Reşadiye var abi kesin bilir onlar