Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum.:)
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Bu kimin dudağı kardeşim Genişletmek için tıkla ... Google'a dudak yazdim bu cikti
x-scarface' Alıntı: Bu kimin dudağı kardeşim Genişletmek için tıkla ... Google'a dudak yazdim bu cikti
x-scarface Üye Joker' Alıntı: Amin abi Allah razı olsun ee naptınız bakalım ben yoktum bugün Genişletmek için tıkla ... Aynı değişen bişey yok kardeşim
Joker' Alıntı: Amin abi Allah razı olsun ee naptınız bakalım ben yoktum bugün Genişletmek için tıkla ... Aynı değişen bişey yok kardeşim
Şehriyar Üye DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Sen de hosgeldin abi
Joker Emekli Yönetici [ENGİN];6120153' Alıntı: Eyvallah hoşbulduk kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abi keyifler yerindedir inşallah
[ENGİN];6120153' Alıntı: Eyvallah hoşbulduk kardeşim Genişletmek için tıkla ... Nasılsın abi keyifler yerindedir inşallah
Oğuzhan Üye DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Abi sen niye uzktan izliyorsun gel muhabbete katil
DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Abi sen niye uzktan izliyorsun gel muhabbete katil
achambo Üye codblackops2' Alıntı: Bende achambonun arkadaşıyım ettiği 2 kelimeden biri küfür diğeri argodur. Genişletmek için tıkla ... kanıtla
codblackops2' Alıntı: Bende achambonun arkadaşıyım ettiği 2 kelimeden biri küfür diğeri argodur. Genişletmek için tıkla ... kanıtla
Joker Emekli Yönetici DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin abi nasılsın
DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Sende hoşgeldin abi nasılsın
KayraBey Üye DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Ali muhabbete gir sok kafayı araya
DiaBLoS' Alıntı: Yeni gelenlere hosgeldiniz diyorum. Genişletmek için tıkla ... Ali muhabbete gir sok kafayı araya
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Google'a dudak yazdim bu cikti Genişletmek için tıkla ... Al aha şansa bak
[ENGİN] Üye Kabız Civciv' Alıntı: Soruyorum Merhaba arkadaslari kufur etti mi hic? - - - Eklendi - - - Hosgeldin Engin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim
Kabız Civciv' Alıntı: Soruyorum Merhaba arkadaslari kufur etti mi hic? - - - Eklendi - - - Hosgeldin Engin abi Genişletmek için tıkla ... Hoşbulduk kardeşim
codblackops2 Üye x-scarface' Alıntı: Ömerim Genişletmek için tıkla ... Kabız Civciv' Alıntı: Unutmayiz Genişletmek için tıkla ... Tahir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: İyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tekrardan iyi geceler herkese
x-scarface' Alıntı: Ömerim Genişletmek için tıkla ... Kabız Civciv' Alıntı: Unutmayiz Genişletmek için tıkla ... Tahir' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Joker' Alıntı: İyi geceler kardeşim Genişletmek için tıkla ... teşekkürler tekrardan iyi geceler herkese
Joker Emekli Yönetici x-scarface' Alıntı: Aynı değişen bişey yok kardeşim Genişletmek için tıkla ... Konu falan varmı onayda abi
x-scarface' Alıntı: Aynı değişen bişey yok kardeşim Genişletmek için tıkla ... Konu falan varmı onayda abi