pcnin şifresini buldum

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
pcnin şifresini buldum
pcnin şifresini buldum beyler abim pc yi yazarken ucundan baktım baş harfi L Harfiydi sonra i ye bastı :D

sonrasını göremedim sonra bir limon denim dedim şifreyi buldum şifre limon muş :ehe

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ulan hikmet güldürdün akşam akşam :)

-Emre

-Emre

Üye
Limon nerden gelmiş aklına.d

- - - Eklendi - - -

Hem pc xp ise hallederdik

-Emre

-Emre

Üye
Sistemin ne ki

codblackops2

codblackops2

Üye
yıl olmuş 2013 hala pcye şifre koyan abiler var mi yahu :d:

Metin MF

Metin MF

Üye
xp şifresini kırmak 1 dakikamı alır

TheMadness

TheMadness

Üye
Hiren's BootCD :D

-Emre

-Emre

Üye
Çok basit çoğu kişi admine şifre koymaz sen de oturum açma ekranında (mavi ekran) iki re ctrl+alt+delete yaparsn kullanici adına da administrator yazarsn admin hesabı açılır diğer hesabın şifresini kullanici hesaplarından silebilirsin :oke: ama xp kullanan az kaldı ya

- - - Eklendi - - -

Ayrica admine şifre yazmican orası boş kalcak. Bir de zaten mavi ekran değil de siyah ekran geliyorsa iki kere ctrl alt dele gerek yok Direk yaz ;)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Çok basit çoğu kişi admine şifre koymaz sen de oturum açma ekranında (mavi ekran) iki re ctrl+alt+delete yaparsn kullanici adına da administrator yazarsn admin hesabı açılır diğer hesabın şifresini kullanici hesaplarından silebilirsin :oke: ama xp kullanan az kaldı ya

- - - Eklendi - - -

Ayrica admine şifre yazmican orası boş kalcak. Bir de zaten mavi ekran değil de siyah ekran geliyorsa iki kere ctrl alt dele gerek yok Direk yaz ;)

iste o şifre dil bizimkı başka iste o o yöntemı ben de bilıyorum

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi

şifre bu

Takipçi Satın Al

Üst Alt