Eski çarlarıma girabilir miyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

berkeha

Üye
    Konu Sahibi
Eski çarlarıma girabilir miyim ?
Arkadaşlar ben metin 2 yi uzun bir süreliğine bırakmıştım ve şu an metin 2 bilgisayarımda yüklü değil onun için bu soruyu soruyorum metin2.org a girdimğimde karakter listesi boş gözüküyor karakterlerim silinmiş midir birde bu tüm serverlerin dolu olma sorunu hakkında bilginiz varmı ?

hikmet366

hikmet366

Üye
oyuna girip karakter açtın mı

Türe

Türe

Üye
cok uzun sure girmediginde siliniyor. benim silinmisti

berkeha

Üye
    Konu Sahibi
bu kötü oldu ya şimdi nasıl hesap açıcam ben tekrar başlamak istiyorum server dolu hatası var şimdide

hikmet366

hikmet366

Üye
evet metin 2 tr şuan 7 milyon kişi oynuyor az değil

Uhops

Uhops

Üye
evet metin 2 tr şuan 7 milyon kişi oynuyor az değil

7milyon üyesi var ama aktif 1 milyondan azdır bazılarının 15 20 tane çarı oluyor.bu arada 3 gün sonra mt2 ye başlıyacağım ergenekonda 669 param olcak 39 lv. İm 669m para işe yararmı

hikmet366

hikmet366

Üye
7milyon üyesi var ama aktif 1 milyondan azdır bazılarının 15 20 tane çarı oluyor.bu arada 3 gün sonra mt2 ye başlıyacağım ergenekonda 669 param olcak 39 lv. İm 669m para işe yararmı

bölüm ucuz ıse kolayca ıtem yapabılırsin ama bölüm pahallı ıse item yapman ımkansız

Uhops

Uhops

Üye
İnşallah ucuzdur.büyülü keskinlik sura açıp 30 lvden sonra karabüyü yapacam.

hikmet366

hikmet366

Üye
İnşallah ucuzdur.büyülü keskinlik sura açıp 30 lvden sonra karabüyü yapacam.

ama sakın unutma o paran bitince para kasmak zorunda kalacaksın ve para zor kasılır hele ki bölüm ucuz ise bu senin işini zor hale sokabilir..

Uhops

Uhops

Üye
Et superisi 30ort dolu kdp falan 669n parayı 800 900m yparım sonra sura kasarım 45 lv falan olsam surada geri kalan parayada bk alırım.

hikmet366

hikmet366

Üye
Et superisi 30ort dolu kdp falan 669n parayı 800 900m yparım sonra sura kasarım 45 lv falan olsam surada geri kalan parayada bk alırım.

sen 30 ortmu yaparsın :D

benim çar çalınmadan 38 Ort Dolu 18 Bec Kdp Vardı :D

MrExpert

MrExpert

Üye
6 ay hiçbir şekilde girilmez ise silinir.

Üst Alt