Kingdom Rush v1.9.1 Apk+SD

Sponsorlu Bağlantılar

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Kingdom Rush v1.9.1 Apk+SD

Arkadaşlar idda ediyorum en iyi tower defance oyunu sonunda android platformu için çıktı. Diğer tüm tower defance oyunlarınızı silebilirsiniz.Herkeze keyifli oyunlar:oke:

Sd dosyayı Android-OBB klasörüne atıp apk yi kuruyoruz.

• Beğen
Tepkiler: lazzow ve serif55

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Ben teşekkür ederim:oke:

Maximien

Maximien

Üye
Yorumuna istinaden indiriyorum. Umarım övdüğün kadar güzeldir. Teşekkürler :)

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Eminim beğeneceksin:) rica ederim

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Yükleyen arkadaş lar yorumları eksik etmesinler.Yorumlarınız paylaşım olarak geri döner

cemaltr18

cemaltr18

Üye
    Konu Sahibi
Hayret ya bu kadar güzel oyunu bu forumda kimse bilmiyor millet aylardır bekliyordu bu oyunun çıkmasını:)

huseyinwolf

huseyinwolf

Üye
kardeş diğer dosyayı nereye atacağız büyük dosyayı?

benighted

benighted

Üye
Hayret ya bu kadar güzel oyunu bu forumda kimse bilmiyor millet aylardır bekliyordu bu oyunun çıkmasını:)

Bu oyunu her zorluk seviyesinde bitirdim ancak mobil icin cok gec cikti. Benim icin tower defense oyunlarinda WoW daki Element TD 1 bu 2. Siradadir. Ancak oyunu daha once oynamayan arkadaslar kesinlikle oynamalisiniz pisman olmazsiniz. Ve tavsiye gecemediginiz bolumlerde kesinlikle pes etmeyin hemen skill dagitimlarina dikkat edin.
Mobil versiyonda oyuna yeni birkac ozellik eklenmis ornegin oyun icinde elmas toplayabiliyorsun ve bunlarla cesitli seyler alabiliyorsun.

Ahmet___58

Üye

Bu oyun harika dün yükledim, şimdi ise teşekkür etmek için tekrar geldim çok sürükleyici ve güzel bir oyun.paylaşım için teşekkürler.

Maximien

Maximien

Üye
Oyunu dün bitirdim. Gerçekten güzelmiş. Ancak elmas olayını işin içine kattıklarından dolayı herhalde zorluk seviyesi normal de bile bayağı zor ileriki bölümler. Hard da zaten bayağı bir uğraşmanız gerekiyor. Ayrıca tower sayısı biraz daha çok olsaydı bence daha iyi olabilirdi. Tekrardan teşekkürler paylaşım için. Umarım bu gibi paylaşımlar devam eder. Kolay gelsin.

MezraL123

MezraL123

Üye
Aynen anlatıldığı gibi yükledim. Oyun açılıyor. Kingdom rush, iron hide vs logoları geliyo ve loading please wait yazısı çıkıyor. Burada takılıyor. Ne denediysem çalıştıramadım. Silip baştan denedim gene aynısı oldu. Telefonum galaxy s2. Ne yapmam gerekiyor?

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler deneyelim bakalım..LG P880 denendi, oyundan atma sorunu var.

anılbaran

anılbaran

Üye
oyundan atma sorunu mevcut :locked:

Takipçi Satın Al

Üst Alt