nokia N900 android

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
nokia N900 android
Nokia N900 a android yükleniyormuş. Merak ettiğim sey neden nokia 603, 701 gibi symbianlara yüklenemyor ki?

MrExpert

MrExpert

Üye
Symbian Bootloader kilidi var.

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
n900 ün işletim sistemi symbian değil mi ki ?

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
maemo nun bootloader kilidi Yok yani ?

dmatias

Üye
bi bitmediniz be arkadaş kaç kere konu açıldı symbianla ilgili bende memnun değilm symbiandan satınca bi daha nokia almıycam sizde öyle yapın satın başka tel alın

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bi bitmediniz be arkadaş kaç kere konu açıldı symbianla ilgili bende memnun değilm symbiandan satınca bi daha nokia almıycam sizde öyle yapın satın başka tel alın

tepkini HIÇ begenmedim

h.ozdemir09

Üye

bay bay

mert41994

mert41994

Üye
facebook'da nokia belle sayfasından bu konu hakkında çalışma yapıyorlardı onun neticesinde belli olur olup olmayacağı.

MaxipmaN

Üye
galaxy ace yavaş bi tel bizimki daha yavaş olur gerek yok bence

Alperen Şuayb

Üye
Galaxy Acele Nokia 701 Bir Mi ?

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hala anlamamissin

mustafasen

mustafasen

Üye
Arkadaşlar konuya şöyle bakalım herkesin isteği farklı olabilir,birbirimizi kırmadan tartışalım;mesela ben nokia 701 kullanıyorum gayette memnunum yalnız son harita güncellemesini yüklediğimden bu yana haritam konumlama yapmıyor. benim en çok kulandığım bir özellikti bu,bende diyorum şimdi teli değiştirsem internet açısından android istiyorum,kamera ve video çekimi açısından vede harita açısından lumia diyorum.iphonei hiç sevmiyorum işim gereği paylaşmam gereken resim veya belge olabiliyor bende kararsızım.android alsam çevrimdışı hatsız moddayken bile(şebeke çekmeyen yerlerde) harita ve navigasyona elveda demek zorundayım.eğer lumia allsam flash player desteğine elveda demem lazım...gelde çık işin içinden

Takipçi Satın Al

Üst Alt