Galaxy Y Orjinal 2013 türkiye romu

Sponsorlu Bağlantılar

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Y Orjinal 2013 türkiye romu
Csc:S5360OJVLL1
Orjinal türkiye romunun güncelleme dosyasıdır. baska ülke romlarının üstüne kurulursa cihaz samsung yazısında kalır
Kies cihazınızı tanır csc kodu TUR.

Link:

El Hadimi

El Hadimi

Üye
eminmisin ve odinden mi bu? Tek parçamı

Samet.25

bence biraz daha açıklayıcı bi sekilde düzenle ayrıca yüklenmesini anlat çünkü zip olarak vermişsin genelde Odin romlari 4 dosyali bunu yüklemeyi herkes bilmeye bilir

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Kusura bakmayın arkadaşlar :)
Odin ile yükleniyor.zipin içinde tek dosya var onu odinin PDA kısmına koyun cihazı download modda baglayın (ses kısma + Home tuşu + power tuşu) start a basın. Eger FAİL alıyorsanaız odin sürümündendir odin 1.8 de hata veriyor odin 3.0.7 kullanın linkini aşagıya koydum.Eger cihazınızda farklı bir rom varsa mesela custom rom yüklüyse cihaz samsung yazısında kalır türkiye sürümü romun güncelleme dosyasıdır ona göre yükleyin.Pit dosyası istemez
Not:Re-Partition işaretli olmasın.

Link:

El Hadimi

El Hadimi

Üye
Tamam Teşekkürler Çünkü Tek PArçalı Olunca Nedense Yükleyemiyorum biraz zor oluyor

alsour

Üye
    Konu Sahibi
odin 3 tek parçalı romu atar sorunsuz

El Hadimi

El Hadimi

Üye
tmm anladım artık yükleyebilrim teşekkürler :D

kapakli511

kapakli511

Üye
arkadaşlar ben tek dosyalı atamıyorum 5 dosyalı attım ihtiyacı olan varsa yazsın atabilrim orjinal rom

polaris01

Üye
Çok teşekkürler sevgili kardeşim. Odin 3.0.7 ile DDLK1 üzerine kurdum. Yapım numarası GINGERBREAD.XXLK3 oldu. Başarılar diliyorum size. Paylaşımlarınız için ayrıca teşekkür ederim. Sevgilerimle...

alsour

Üye
    Konu Sahibi
Sorun değil kardeşim iyi günler :)

Clendraqula

Üye
Arkadaslar acil yardim lasm telefonumda bi rom yüklü be Ben bu romu kaldirmak istiyorum nasal yapicam ltfen yard !!!!

halid1231332

Üye
kardeş benim dil Türkçeydi ben yaptım bunu tel açılıyor sim kilidini açıom tam telefon kilidini açtım telefon kapanıo

halid1231332

Üye
Kardeş ben yaptım telefona sim kart takınca pini girice telefon reset atıyor.Sim kartı çıkarınca veya uçuş moduna alınca telefonda sorun olmuyor.Yardım edin nasıl düzeltcez.

azrilll

azrilll

Üye
kardeş benim dil Türkçeydi ben yaptım bunu tel açılıyor sim kilidini açıom tam telefon kilidini açtım telefon kapanıo
Aynen pin kodunu girince ekran yukarıdan aşağıya doğru inip reset atıyor bir çözüm veya cevap yazın

x_35lii_x

Üye
slm ben yukledim baska siteden tek rom lu dosyayı saeyt tek rom vasa sadece odin den pda kısmına atıyorsunuz ve baslat diyorsunuz sistem aynı kalıyor sadece versiyon ve varsa içersinde sayet overclock ekleniyor :)

MehmetAliToprak

Üye
Teşekkürler dostum root attıktan sonra yanlışlıkla orjinal romu silmiştim yabancı bir rom yüklemiştim tr klavye yoktu google playden bulmuştum yarın int kafeye gider indiririm inşallah olur :)

telefoncu_38

telefoncu_38

Üye
5 dosyalısını atan varmııı

Takipçi Satın Al

Üst Alt