yani adamın kafasına kurşunu sık, tekrar kurşunu çıkar adam tekrarsağlığına kavuşsun öylemi?
güzelmiş.
Yazılımsal bir şeyi somut örnek verilmez. Unroot yaparsan garanti yinede bozulur örnek veriyim bir oyun var oynadik ve sıkıldık sil dedik prog. Ekle kaldırdan ama oyun tamam olarak silinmedi çünkü oyunu tekrar yükleme olasılıkla save dosyası app datada olur.Root da böyle rootu unroot yaptikdan sonra telefon hafızasına giriyorsun ve roottun tum kalıntılarıni temizliceksin tabi bunun icinde root alman gerekecek.
Root aslında google tarafından da destekleniyor google play deki uygulamalarda root istiyen bile var root isinede örnek veriyorum
Simdi win xp var ve guest hesabını kullanıyoruz bu rootsuz telefon bide adminstor hesabina girdik buda rootlu telefon ben hesap değiştirdim diye beni garanti dışına cikartmamalari lazım root yetkisini almada sıkıntı olacağını sanmıyorum çünkü benim olan bir şeye google play izinli her şeyi yukluyebilirim beni garanti dışına cikartamazlar eğer cikarirsalar tüketici hakları Mahkemesine verebiliriz.
Unlock iosu nasıl apple kabul ediyorsa rootlu telefonu da kabul etmesi lazım